18 C
Athens

Αποτελέσματα Κυπέλλου Πειραιά

Αστέρας Κερατσινίου- Ολυμπιακός Κερατσινίου 4-5 στα πέναλτι(1-1)

Στα πέναλτι ο Ολυμπιακός Κερατσινίου επικράτησε με5-4 του Αστέρα Κερατσινίου στο γειτονικό ντέρμπι της Χαραυγής και προκρίθηκε στην 2η φάση όπου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της ΑΓΕΤ τα Αστέρια Δραπετσώνας.

Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν ισόπαλες 1-1.

Προηγήθηκε ο Αστέρας στο 30’ με τον Φιλιππάκο για να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός στο 61’με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Παπανδρέου ( ανατροπή του Χαρίση από τον Δεσύλλα ) .

Στα πέναλτι ο Ολυμπιακός σκόραρε και στα πέντε που εκτέλεσε με τους Καθαρόπουλο, Χαρίση, Ταταμανίδη, Βαλάκο και Νομικό.

Ο Αστέρας ευστόχησε στα τέσσερα με ους Καμπιτζόπουλο, Μανώλη, Γκόλγκαρη, Ντραγκότι ενώ το πέναλτι του Νίνου απέκρουσε ο Τσαλιγιάννης.

Πολύ καλή η διαιτησία του Ορφανού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ.: Βλαχάκης, Μανώλης, Μαραγκός, Κορκίδης, Δεσύλλας, Καμπιτζόπουλος, Μπότσι ( 89’ λ.τρ. Σερεμέτης), Γκόλγκαρης, Ουκόνου( 95’ Νίνος) , Ντραγκότι, Φιλιππάκος( 65’ Καραγιάννης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.: Τσαλιγιάννης , Βαλάκος , Καθαρόπουλος, Πολίτης, Χαρίσης, Ταταμανίδης, Θεοδωρόπουλος,, Νομικός, Μπακάλης ( 54’ Σπυριδάκης) , Τούρλας( 54’ Καφετζόγλου), Παπανδρέου( 96’ Βραχασωτάκης).

Περαμαϊκός- Σαλαμινομάχοι 4-0

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Περαμαϊκός τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, έπειτα από τη δίχρονη απουσία του από τα γήπεδα. Με συμπαράσταση από τον κόσμο του, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Πειραιά, η ομάδα του Γιάννη Κούση παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο απέκλεισε με 4-0 τους ανέτοιμους Σαλαμινομάχους. Σκόρερ των νικητών οι Φλέγγας(32’), Παπακαλοδούκας Α.(68’), Σακελλάριος(74’) και Παπακαλοδούκας Ι.(81’). Στο δεύτερο γύρο οι Περαματιώτες θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟΑΔ, ο οποίος προκρίθηκε χωρίς αγώνα, καθώς όπως ήταν γνωστό δεν κατέβηκε η Οδηγήτρια. Πολύ καλός ο διαιτητής Ανθόπουλος.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Γιαννακούρας. Παπακαλοδούκας Ι., Παπακαλοδούκας Π.(77’ Κυπριώτης), Ζιώτης(58’ Μαυράκης), Καλούδης, Σακελλάριος, Παρίσης, Φλέγγας, Παπακαλοδούκας Α., Θεολόγου(70’ Στάγιας), Κατσιμοίρης(55’ Μαγδαλόπουλος).

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Τούτσης, Τσιρώνης(70’ Ζαχαρίας), Φουρίκης, Κοκκινομάλλης(80’ Σεργίδης Δ.), Μαγιάτης, Λιγνός, Σοφράς, Σαρινάκης, Σεργίδης Α., Παπαμιχαήλ(80’ Γουρούνος), Μυλωνάς.

Θησέας- Φαληρικός 1-1(κ.δ. και παρ.) και 6-7 πέναλτι

Μετά από μια δραματική διαδικασία στα πέναλτι, ο Φαληρικός επικράτησε από τα έντεκα βήματα του Θησέα με 7-6(1-1 κ.δ. και παρ.) και βάση της κλήρωσης προκρίνεται απευθείας για την Τρίτη φάση του Κυπέλλου Πειραιά. Στο πρώτο 90λεπτο το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος, με τον Φαληρικό να προηγείται χάρη σε γκολ του Σώζου 81’ και τον Θησέα να ισοφαρίζει στο 93’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σιμάκου, που κέρδισε σε ανατροπή του ο Μπαρδή. Στην ημίωρη παράταση δεν άλλαξε τίποτα με τις δυο ομάδες βα οδγηγούνται στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Φαληρικός πιο εύστοχος, πήρε την νίκη, χάρη στις εύστοχες εκτελέσεις των Μαύρου, Γεργεριτάκη, Σαραγά, Σώζου, Μπατάι, Βασιλική και Λαζαρόπουλο. Αντίθετα για τους φιλοξενούμενους αστόχησαν οι Καλαϊτζόγλου(απέκρουσε ο Παναγιωτόπουλος) και Τζίτζηρας(άουτ). Για το Θησέα από την άπσρη βούλα σκόραραν οι Σιμάκος, Μπαρδή, Χαιρέτας Δ., Λέκκας, Κτενάς και Σακκάς, ενώ μοιραίοι ήταν οι Γεωργίου(άουτ), Ψαραύτης(άουτ) και Αναγνώστου(μπλόκαρε ο Λαζαρόπουλος). Διαιτήτευσε ο Φιλακούρης.

ΘΗΣΕΑΣ: Παναγιωτόπουλος, Αναγνώστου, Χαιρέτας Χ.(46’ Χαιρέτας Δ.), Ψαραύτης, Κουτσονικόλας, Σιμάκος, Κτενάς, Βλάχος(83’ Σακκάς), Μητσάκος(46’ Γεωργίου), Μπάρδη, Καραγιάννης(66’ λ.τρ. Λέκκα).

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Λαζαρόπουλος, Καράκος Ν.(85’ Γιαννούλης), Γεωργόπουλος(95’ Καράκος Μ.), Τζίτζηρας, Βασιλικής, Καλαϊτζόγλου, Μαύρος, Γεργεριτάκης, Σώζος, Μπατάι, Μαυροειδής(35’ λ.τρ. Σαραγάς).

ΑΕ Σαλαμίνας- Πυθαγόρας 0-1

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά προκρίθηκε ο Πυθαγόρας, ο οποίος λύγισε με 1-0 εκτός έδρας την επιπόλαιη ΑΕ Σαλαμίνας. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος δημιούργησαν φάσεις, αλλά ο Πούτος δεν μπόρεσε να νικήσει δις στο 25’ και στο 28’ τον γκολκίπερ Λιοκουκουδάκη. Οι Περαματιώτες στην επανάληψη ανέβηκαν και πέτυχαν το γκολ που τους έδωσε την πρόκρισγ με σουτ έξω από τηνπεριοχή του Κυριτσιμπασάκη στο 58’. Οι Σαλαμίνιοι στο 72’ έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Πούτου με δεύτερη κίτρινη. Ο Πυθαγόρας στη β’ φάση του Κυπέλλου θα αναμετρηθεί με την Αναγέννηση Μοσχάτου στο Πέραμα. Πολύ καλός ο διαιτητής Γεωργόπουλος.

ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Τσαγκάρης, Πανταζής Χ., Πανταζής Μ., Παρθένης(86’ Πέτσι), Καλάι, Αναστασίου, Κώτσια, Δουμένης(77’ Μπότσερι), Παπαδόπουλος(65’ Μακρής), Παπαθεοχάρης, Πούτος.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Λιοκουκουδάκης, Σαραντόπουλος, Τριάντος(77’ Καλουτάς), Κοσυφάκης, Μαρτσόπουλος, Τριανταφύλλου, Κυριτσιμπασάκης(86’ Καρράς), Μηλιώνης(86’ Λαμπρόπουλος), Κωνσταντίνου, Δαμαλίδης, Πλακίδης(70’ Κορνελάτος Κ.).

Σπίθα- Φοίνικας Αγίας Σοφίας 2-0

Στην επανάληψη η Σπίθα απέκλεισε με 2-0 τον ελλιπή Φοίνικα Αγίας Σοφίας και προχώρησε στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Πειραιά, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Περάματος. Τα γκολ τωβ γηπεδούχων σημείωσαν οι Φλορέα(69’) και Βαγιανός(81’).

Σωστός ο διαιτητής Ζησιμόπουλος.

ΣΠΙΘΑ: Νταβτιάν, Βάσιος, Χαραλαμπίδης, Δημητρίου Α., Παπαδόπουλος Σ., Σαμονάκης, Φλορέα, Βαγιανός, Γκίλας(79’ Παπαδόπουλος Π.), Καψαλόποδας(63’ Καρασσαβίδης), Δημητρίου Π..

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Βλαχουτσάκος, Γούτης, Μπουμπουλίδης(87’ Καλύμνιος), Ψωμάς(55’ Μπροτζάκης), Κοντεσόπουλος(35’ λ.τρ. Ασλανίδης), Αντωνίου, Μανιάτης, Κανάρης(79’ Καλαμάρης), Λεβαντής, Περάμαντζης, Στρίγγος.

Συνεργάστηκε ο Φώτης Περιφάνης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς