19.7 C
Athens

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε τον Νίκα μέχρι το 2027, συνεχίζει ως δανεικός στον Λεβαδειακό

Επένδυση με τον 23χρονο Έλληνα μέσο για τους Πράσινους - Συνεχίζει ως δανεικός στον Λεβαδειακό στη Super League 2 για τη φετινή σεζόν

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και με τη βούλα από το μεσημέρι της Δευτέρας (11/9) ο Γιώργος Νίκας.

Ο 23χρονος Έλληνας χαφ τα βρήκε σε όλα με τους Πράσινους, με τους οποίους υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2027 το πρωί της Δευτέρας (11/9), όταν και βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας για να επισημοποιηθεί το deal.

Ωστόσο, οι Πράσινοι δεν θα τον υπολογίζουν στο ρόστερ τους από τη φετινή σεζόν, αφού πάρθηκε η απόφαση να συνεχίσει ως δανεικός στον Λεβαδειακό ώστε να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής στη Super League 2.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Πρασίνων:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση από τον Λεβαδειακό του Γιώργου Νίκα. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και για την τρέχουσα περίοδο θα παραμείνει στον Λεβαδειακό υπό τη μορφή του δανεισμού.

Ο Γιώργος Νίκας γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1999 στη Θήβα. Εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία του Λεβαδειακού και στα 18 του έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, παίζοντας σε Κύπελλο και Super League. Με τη φανέλα της ομάδας της Βοιωτίας έχει αγωνιστεί σε 115 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς