22.6 C
Athens

Το «αντίο» του Μπουχαλάκη: «Ο Ολυμπιακός, ο Πειραιάς και το Καραϊσκάκης θα είναι πάντα στην καρδιά μου»

Με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας χαφ αποτελεί παρελθόν μετά από μία δεκαετία που άνηκε στους Ερυθρόλευκους και συνεχίζει την καριέρα του στη Γερμανία για λογαριασμό της Χέρτα.

Επίσημο το «διαζύγιο» του Μπουχαλάκη με τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε από τη Χέρτα

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν ριζωθεί βαθιά μέσα του, αφού έζησε με τους Πειραιώτες μαγικές στιγμές και πανηγύρισε την κατάκτηση 6 πρωταθλημάτων και 2 κυπέλλων. Ο 30χρονος μέσος φόρεσε συνολικά 226 φορές την ερυθρόλευκη φανέλα και είχε 14 γκολ και 16 ασίστ.

Το «αντίο» του ήταν αρκετά συναισθηματικό, με τον Μπουχαλάκη να ευχαριστεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη, να κάνει λόγο για μια δύσκολη απόφαση και να τονίζει πως ο Ολυμπιακός, ο Πειραιάς και το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά του.

Αναλυτικά:

«Είναι μία δύσκολη στιγμή, η στιγμή του αποχαιρετισμού μετά από τόσα χρόνια στην δεύτερη οικογένειά μου, την οικογένεια του Ολυμπιακού. Ζήσαμε όλοι μαζί μαγικές στιγμές. Πρωταθλήματα, κύπελλα και ευρωπαϊκούς θριάμβους.

Πάντα προσπαθούσα, με ό,τι είχα μέσα μου για το καλό του Ολυμπιακού και ήθελα να κατακτάμε κορυφές που αρμόζουν και αξίζουν σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο και τον μοναδικό του κόσμο. Ευχαριστώ για όλα τον Πρόεδρο, την διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, όλο το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο και φυσικά τους φιλάθλους μας.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα με επιτυχίες. Για εμένα ο Ολυμπιακός, ο Πειραιάς, το Καραϊσκάκη θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AB5 (@bouchalakis)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς