19 C
Athens

Ο ΝΟΒ επικράτησε (και) της Οράντεα για την εμφατική πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ολοκλήρωσε η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών της Βουλιαγμένης, την παρουσία της στον Γ` προκριματικό όμιλο του Champions League.

Για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του ομίλου, οι αγώνες του οποίου φιλοξενήθηκαν στην πόλη Οράντεα της Ρουμανίας, η ελληνική ομάδα επικράτησε 14-5 με της «οικοδέσποινας» και προκρίθηκε πρώτη και αήττητη στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης.

Εκεί, όπου θα αντιμετωπίσει, στο πλαίσιο του Δ` ομίλου, τις Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Μαρσέιγ (Γαλλία) και Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία).

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους, καθώς πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και το κράτησε με άνεση μέχρι το τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 0-3, 1-4, 2-4.

ΟΡΑΝΤΕΑ: Μπελενιέσι 1, Νεγκρεάν 1, Γκεόργκε, Σάμπο, Βέλκιτς 1, Ντραγκομιρέσκου, Γκαρντάσεβιτς, Ιλίσιε, Βάνσικ 1, Τσενκ, Ρέμες 1, Γκαβρίς.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Αλμύρας, Ούμποβιτς, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 2, Καστρινάκης 2, Καπότσης 1, Κουρούβανης 2, Κωνσταντόπουλος 1, Ανδρεάδης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς