17.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Ενσωματώνονται στην προετοιμασία οι διεθνείς, τι ισχύει για τους τραυματίες και τον ΜακΚίσικ

Τα νεότερα για τις σημαντικές επιστροφές των διεθνών και την ενσωμάτωσή τους στην προετοιμασία του Ολυμπιακού αλλά και την κατάσταση με τους τραυματίες Πίτερς, Πάπας, Γκος και ΜακΚίσικ

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει σχεδόν άπαντες διαθέσιμους για τη συνέχεια και τα δύο σερί φιλικά με την Αρμάνι Μιλάνο στις 15 και 17 Σεπτεμβρίου.

Στα θετικά για τους Ερυθρόλευκους η επιστροφή των διεθνών (Γουόκαπ, Παπανικολάου, Λούντζης, Λαρεντζάκης και Φαλ) στο ΣΕΦ, όπου πραγματοποίησαν ατομικές προπονήσεις την Κυριακή (10/9) και θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα από την Δευτέρα (11/9). Την Τρίτη θα ενσωματωθεί στις ομαδικές προπονήσεις μόνος του ο Μουσταφά Φαλ, ενώ φυσικά άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αναμένουν και την άφιξη του… χρυσού ή ασημένιου Μιλουτίνοφ, που αγωνίζεται με την εθνική Σερβίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναφορικά με τους τραυματίες από το φιλικό της περασμένης Πέμπτης με τον Προμηθέα, τόσο ο Πάπας όπως και Πίτερς θα επιστρέψουν σε ομαδικό επίπεδο προπονήσεων από την Δευτέρα (11/9) ο Πάπας και την Τρίτη ο Πίτερς.

Την ίδια στιγμή ο Γουίλιαμς-Γκος που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αχιλλείου θα ξεκινήσει από την Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και έχει αποφασιστεί από το ιατρικό και τεχνικό επιτελείο της ομάδας να μην αγωνιστεί στα επόμενα φιλικά, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του.

Σε ό,τι αφορά στον Σακίλ ΜακΚίσικ, οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση διαφράγματος, εκείνος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και θα μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας, όταν κριθεί πως είναι απόλυτα έτοιμος.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς