21.8 C
Athens

Ο Άρης προσπαθεί να απαλλαχθεί από το συμβόλαιο του Ντουκουρέ μετά τη μεταγραφή του Φερστράτε

Η απόφαση των Κιτρίνων για το μέλλον του Σέιχ Ντουκουρέ μετά τη νέα κίνηση με Φερστράτε για την ενίσχυση στα χαφ

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Μπίργκερ Φερστράτε, με τον Βέλγο μέσο να συμφωνεί σε όλα με τους Κίτρινους που τα βρήκαν και με την Αντβέρπ για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.

Ο 29χρονος αμυντικός χαφ αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα (11/9) στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές ώστε να πλαισιώσει τους Ζουλς, Νταρίντα, Τζούρασεκ και Ντουκουρέ στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Σε ό,τι αφορά στον μέσο από την Ακτή του Ελεφαντοστού, γίνονται σκέψεις για την άμεση αποδέσμευσή του από το τρέχον ρόστερ των Θεσσαλονικέων με το ενδιαφέρον από ομάδα του Ισραήλ να είναι υπαρκτό και μάλιστα προχωρημένο.

Ο Άκης Μάντζιος ζητούσε διακαώς την απόκτηση ενός καθαρόαιμου «κόφτη» και από τη στιγμή που δεν προχώρησε η επιστροφή του Λούκας Σάσα, ο οποίος ζητήθηκε από τον Έλληνα τεχνικό, οι Κίτρινοι κατέληξαν στην πολύ καλή περίπτωση του Φερστράτε.

Με την άφιξη του Βέλγου, ο ανταγωνισμός για τις δύο θέσεις στα χαφ μεγαλώνει και με δεδομένο ότι ο Νταρίντα δεν βγαίνει ποτέ από την ενδεκάδα, ο Μάντζιος δεν υπολογίζει σε πρώτη φάση στον Ντουκουρέ λόγω και των γνωστών και διαχρονικών προβλημάτων με το γόνατό του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς