15.9 C
Athens

Επική σπόντα του Κέιν για την Τότεναμ: «Πήγα στην Μπάγερν γιατί θέλω να μάχομαι για τρόπαια»

Ο Χάρι Κέιν αποτέλεσε το φετινό καλοκαίρι ένα από τα μεγαλύτερα (αν όχι το μεγαλύτερο) μεταγραφικό «μπαμ» με την απόφαση της μετακίνησής του στην Μπάγερν Μονάχου με το ποσό – ρεκόρ των 100.000.000 ευρώ για την βαυαρική ομάδα.

Ο Άγγλος στράικερ εξήγησε σε συνέντευξή του τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε μετά από όλα αυτά τα χρόνια να αφήσει το Λονδίνο και την Τότεναμ, αναφέροντας με νόημα ότι θέλει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο του κόσμου, ώστε να γίνεται καλύτερος και να μάχεται κάθε χρόνο για τρόπαια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχει συζήτηση για τα τρόπαια. Φυσικά και θέλω να κατακτήσω τρόπαια. Αλλά αυτός δεν ήταν ο μόνος λόγος που πήγα στην Μπάγερν. Ένιωσα ότι χρειαζόταν να παίζω στο κορυφαίο επίπεδο, εάν θέλω τελικά να βελτιωθώ.

Εάν θέλω να είμαι ο κορυφαίος επιθετικός, ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη, τότε χρειάζεται να παίζω στο Champions League και να μάχομαι για τίτλους. Ένιωσα πως η περσινή σεζόν κύλησε καλά για εμένα, αλλά όχι για την Τότεναμ. Αισθάνθηκα ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Νιώθω την πίεση στην Μπάγερν. Δεν είναι απλά ότι θες να κερδίσεις, αλλά πρέπει να κερδίσεις», ανέφερε αρχικά ο Κέιν.

Όσον αφορά στους στόχους της Μπάγερν, η κατάκτηση του Champions League είναι στην κορυφή της λίστας: «Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη το Champions League, όμως ο στόχος είναι να το κατακτήσουμε. Είναι διαφορετική η πίεση και νιώθω πως μόνο θα με βοηθήσει να βελτιωθώ και να αποδίδω στο μέγιστο βαθμό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς