22 C
Athens

Περιστέρι – ΑΕΚ 80-61: Η ομάδα του Σπανούλη διέλυσε την Ένωση σε φιλική αναμέτρηση

Το Περιστέρι έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, της οποίας και επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση με 80-61.

Οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», με τους Πλάθα και Σπανούλη να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πράγματα και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Σίγουρα ο Έλληνας τεχνικός έμεινε πολύ πιο ικανοποιημένος από τον συνάδελφο του τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εμφάνιση.

 

Η Ένωση έδειξε αρκετά προβληματική, με τα λάθη να είναι αυτά που δημιούργησαν τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο στον Ισπανό τεχνικό. Στο τέλος της τρίτης περιόδου το Περιστέρι είχε συνολικά 8 λάθη στο παιχνίδι έναντι 22 (!) των Κιτρινόμαυρων.

Οι δύο ομάδες έβγαλαν πολύ ένταση στο παρκέ χωρίς να νοιάζονται για το γεγονός πως το παιχνίδι ήταν φιλικό και οι σκληρές μάχες και τα αντιαθλητικά φάουλ δεν έλειψαν από τον αγώνα. Μάλιστα ήταν και αρκετές αυτές οι περιπτώσεις για φιλικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είχε σε εξαιρετική μέρα μεταξύ άλλων τον Ρένφρο και όσο περνούσε η ώρα τόσο άφηνε πίσω της την ΑΕΚ ανεβάζοντας τη διαφορά. Το ημίχρονο τελείωσε στο 41-28, ενώ στην 3η περίοδο η διαφορά ανέβηκε και έφτασε μέχρι και τους 29.

Το τελικό 80-61 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, με τους Περιστεριώτες να φτάνουν σε μία δίκαιη νίκη.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-19, 41-28, 62-41, 80-61

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς