22.7 C
Athens

Γιαννούλης: Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε να είμαστε σε τροχιά πρόκρισης

Ως μια καλή ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες βλέπει το παιχνίδι κόντρα στο Γιβραλτάρ ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο Έλληνας διεθνής μπακ μίλησε για την ήττα από την Ολλανδία στη συνέντευξη Τύπου και έδωσε το σύνθημα για την επιστροφή στις νίκες στον αυριανό (10/9) αγώνα απέναντι στο Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024.

Aναλυτικά:

«Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι της ίδιας δυναμικής όπως αυτό με τη Γαλλία και την Ολλανδία, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω πως έχει αποδειχθεί ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε να είμαστε σε τροχιά πρόκρισης.

Είναι μια καλή ευκαιρία να επανέλθουμε στις νίκες και αν είναι δυνατόν να κάνουμε μια εμφατική νίκη για να μας δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια».

Για τις απουσίες: «Θα υπάρξουν αρκετές απουσίες αύριο αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Ο προπονητής έχει επιλέξει ένα γκρουπ στο οποίο κάθε ποδοσφαιριστής είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να βοηθήσει, οπότε θέλω να πιστεύω ότι όποιος και να παίξει αύριο θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύτιμοι για εμάς».

Για το αν υπάρχει ανάγκη για αντίδραση: «Σίγουρα μετά από αυτή την ήττα θέλουμε να αντιδράσουμε, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο γιατί δεν τα καταφέραμε κόντρα στην Ολλανδία. Να μην ξεχνάμε πως παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή, οπότε αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε μια μεγάλη ήττα, κανείς δεν πέρασε καλά αυτές τις μέρες και το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι να κερδίσουμε το Γιβραλτάρ».

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς