17.3 C
Athens

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε τον Πατσέτα για τον πάγκο της

Η Βιγιαρεάλ έδωσε τα ηνία του πάγκου της στον 55χρονο Πατσέτα, ο οποίος θα καθοδηγήσει την αντίπαλο του Παναθηναϊκού ως το καλοκαίρι του 2024

Την πρόσληψη του Πατσέτα ως το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η Βιγιαρεάλ. Ο 55χρονος Ισπανός προπονητής αναλαμβάνει τον πάγκο του ισπανικού συλλόγου και θα κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με την Αλμερία πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική του Europa League.

Μετά την απομάκρυνση του Κίκε Σετιέν, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League βγήκε στην αγορά για να αναζητήσει τον νέο προπονητή της. Οι περιπτώσεις των Λοπετέγκι και Ραούλ που έφτασαν κοντά δεν προχώρησαν.

Ο Πατσέτα έχει περάσει μεταξύ άλλων από τους πάγκους των Έλτσε και Ουέσκα, ενώ τελευταία του δουλειά ήταν στη Βαγιαδολίδ όπου έμεινε σχεδόν δύο χρόνια, από τον Ιούλιο του 2021 μέχρι τον περασμένο Απρίλιο. Σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας ισπανικού ποδοσφαίρου μετρά 61 παιχνίδια με ρεκόρ 18 νίκες, 11 ισοπαλίες και 32 ήττες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς