17.1 C
Athens

Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις και οι αποδεσμεύσεις στον Ολυμπιακό

Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις στους Πειραιώτες αναφορικά με τους παίκτες που βρίσκονται με το 1 πόδι εκτός ομάδας, αλλά κι αυτούς με τους οποίους συζητά ο Κορδόν για πρόωρη ανανέωση

Ο Ολυμπιακός μετά από μία περίοδο συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και αρκετής κινητικότητας στο μεταγραφικό κομμάτι, βρίσκει τον χρόνο να ασχοληθεί και με άλλα σημαντικά ζητήματα που έχουν να κάνουν τόσο με το μέλλον βασικών παικτών της ομάδας όσο και με το βάθος στο ερυθρόλευκο ρόστερ κι αυτούς που δεν υπολογίζονται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, ο Ισπανός τεχνικός, σε συνεννόηση πάντα με τον Αντόνιο Κορδόν, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που ακόμη δεν έχουν βρει ομάδα και προπονούνται (οι περισσότεροι) ατομικά στο Ρέντη.

Πρόκειται για τους Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Σισέ, Φαντιγκά και Αμπουμπακάρ Καμαρά, οι οποίοι βρίσκονται οριστικά εκτός πλάνων στον Πειραιά και ο Κορδόν προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να βρει λύσεις είτε αποδεσμεύοντας την ομάδα από τα συμβόλαια των παραπάνω είτε κάνοντας επαφές με ομάδες για την παραχώρησή τους με τη μορφή δανεισμού.

Παράλληλα, γίνεται σαφές ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν θέσει ως βασικό τους στόχο να «δέσουν» στο Λιμάνι τους Μαντί Καμαρά, Κώστα Φορτούνη και Γιώργο Μασούρα.

Ήδη έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα με τους τρεις παραπάνω για το μέλλον τους στον σύλλογο κι εκφράζεται η αισιοδοξία από την στάση που έδειξαν, πως οι υπογραφές της παραμονής τους αποτελούν θέμα χρόνου!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς