19.5 C
Athens

Η κοινή ατάκα των Λιόλιου – Ιτούδη στον απολογισμό της κακής πορείας της εθνικής στο Mundobasket 2023

Η εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε ως 15η την πορεία της στο φετινό Mundobasket, σε αυτή που ήταν η χειρότερη επίδοση της ιστορίας της στην εν λόγω διοργάνωση.

Το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της «γαλανόλευκης» μετά από μία ακόμη αποτυχία φαντάζει δυσοίωνο, με τον Έλληνα τεχνικό πάντως να τα λέει σε εξαιρετικό κλίμα σήμερα (8/9) με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, κάνοντας τον απολογισμό για την κακή πορεία της Ελλάδας στη Μανίλα, που ολοκληρώθηκε πριν πέντε μέρες με την ήττα από το Μαυροβούνιο.

«Οι δύο άνδρες έκαναν σε άριστο κλίμα τον απολογισμό των πεπραγμένων του φετινού καλοκαιριού, συζητώντας με λεπτομέρειες όλη την πορεία από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι τον τελευταίο αγώνα.

Αυτό που αμφότεροι επισήμαναν και στο οποίο στάθηκαν, είναι ότι η Εθνική Ομάδα είναι αυτή που πρέπει να συνεχίσει να ενώνει τους Ελληνες φιλάθλους και να διατηρήσει τη φιλοσοφία και τη στόχευση, που έμπρακτα φάνηκε ότι υπηρετεί, παράλληλα με την αγωνιστική της προσπάθεια», ανέφερε ενδεικτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ για τη συνάντηση του Λιόλιου με τον Ιτούδη στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς