22.9 C
Athens

Ο Άντονι κατηγορείται από δύο ακόμη γυναίκες για βίαιη συμπεριφορά

Δεν έχουν τέλος οι σοβαροί εξωγηπεδικοί μπελάδες για τον Άντονι, με τον Βραζιλιάνο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο νέες κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, μετά τη γνωστή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της πρώην συζύγου του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε βραζιλιάνικο Μέσο και στη συνέχεια μετέδωσε και το «Athletic» ο Άντονι κατηγορείται για βίαιη συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος δύο νέων σε ηλικία γυναικών από τη Βραζιλία, με τη μία από αυτές να μιλάει μάλιστα για την άσχημη εμπειρία που είχε στο σπίτι του Βραζιλιάνου στο Μάντσεστερ.

“Προσπάθησε να έχει σεξουαλικές σχέσεις μαζί μου, αλλά δεν ήθελα. Με έσπρωξε στον τοίχο και χτύπησα το κεφάλι μου. Ο σκοπός μου ήταν απλώς επαγγελματικός. Φτάνοντας εκεί, μετά από πρόσκλησή του, κατάλαβα ότι είχε απώτερους σκοπούς. Δεν υπήρξα ποτέ εραστής κανενός”, ανέφερε χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη γυναίκα.

Θυμίζουμε ότι εν μέσω ερευνών των Αρχών για την υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας στην οποία εμπλέκεται ο Άντονι, η εθνική Βραζιλίας έθεσε προσωρινώς εκτός ομάδας τον παίκτη, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και λαμβάνει σοβαρά υπόψη το θέμα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς