17.8 C
Athens

Διπλός τραυματισμός Πίτερς και Πάπας, διεκόπη στο 33′ το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα

Άδοξο τέλος είχε το φιλικό των νταμπλούχων στην Πάτρα, αφού οι τραυματισμοί των Πίτερς και Πάπας προκάλεσαν τη διακοπή του αγώνα στο 33' - Διαβάστε τις πρώτες εκτιμήσεις για την κατάσταση των δυο Ερυθρόλευκων

Το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα ολοκληρώθηκε στο 33ο λεπτό μετά από κοινή απόφαση των δύο ομάδων και με τους Πατρινούς στο +16 (61-45), καθώς οι Ερυθρόλευκοι είχαν χάσει με προβλήματα τραυματισμών τους Άλεκ Πίτερς και Τζορτζ Πάπας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αγωνιά περισσότερο για την κατάσταση των δύο Αμερικανών παρά για την εικόνα της ομάδας του, που αγωνίστηκε με τις απουσίες των ΜακΚίσικ, Γκος αλλά και των διεθνών (Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ, Μουστάφα Φαλ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκολα Μιλουτίνοφ) που βρέθηκαν στο Mundobasket 2023, έχοντας στη σύνθεσή της αρκετά νέα παιδιά.

Τόσο ο Πάπας όσο και ο Πίτερς αποχώρησαν με πρόβλημα σε ώμο και πόδι αντίστοιχα, με τον δεύτερο να δείχνει να πονά αρκετά. Συγκεκριμένα, ο Άλεκ Πίτερς υπέστη διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, ενώ στο 33’ υπέστη τράβηγμα ο Τζορτζ Πάπας και το ματς διακόπηκε οριστικά αφού οι Πειραιώτες έμειναν με μόλις 9 διαθέσιμους παίκτες.

Σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Μπαρτζώκα στο πρώτο φιλικό ενόψει της νέας σεζόν ήταν ο Πίτερς με ένα εκρηκτικό ξεκίνημα και 10 πόντους πριν τραυματιστεί στο πόδι, ενώ ακολούθησαν οι Κάνααν (8) και Πάπας με 9 πόντους. Σίκμα και Τανούλης στην πρώτη τους ανεπίσημη εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα πρόσθεσαν από 5 και 3 πόντους, αντίστοιχα.

Δεκάλεπτα: 21-17, 40-30, 56-43, Οριστική διακοπή στο 33ο λεπτό: 61-45.

Προμηθέας (Παπαθεοδώρου): Κάουαν 11, Κόνιαρης 5, Χρυσικόπουλος 3, Βασιλείου, Στέφενς 2, Μπαζίνας 4, Χέιλ 14, Ετσενίκε 16, Κόφει 6.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Κάνααν 8, Οικονομόπουλος 7, Ροζακέας, Πάπας 9, Τσάμης 3, Πίτερς 10, Σίκμα 5, Τανούλης 3, Αμπόσι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς