19.1 C
Athens

Σεβίλλη: Πανζουρλισμός στην παρουσίαση του Σέρχιο Ράμος με περισσότερους από 22.000 οπαδούς στο Πιθχουάν

Απερίγραπτες ήταν οι εικόνες στην παρουσίαση του Σέρχιο Ράμος στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» από τη Σεβίλλη. Περισσότεροι από 22.000 φίλοι του συλλόγου αποθέωσαν τον 37χρονο Ισπανό κεντρικό αμυντικό που απέρριψε κάθε πρόταση πολλών εκατομμυρίων που είχε στα χέρια του ώστε να ξαναφορέσει τη φανέλα των Ανδαλουσιάνων μετά από 18 χρόνια.

Στο πλευρό του πολύπειρου Ισπανού πρώην αμυντικού της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκαν η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά του, με τον ίδιο να μοιράζει αυτόγραφα, μπάλες και να βγάζει φωτογραφίες με τον κόσμο.

«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη και συναισθηματική μέρα. Νιώθω αγάπη παρόλα όσα έχουν συμβεί και θέλω να σας ευχαριστήσω που μου επιτρέπετε να αγαπηθώ. Θέλω να αξιοποιήσω αυτή την ευκαιρία και να σας ευχαριστήσω που θα υπερασπιστώ αυτό το έμβλημα. Είμαι οπαδός της Σεβίλλης. Αναγνώρισα και ζήτησα συγγνώμη από εκείνους που ένιωσαν ότι χειρονομίες μου ήταν λάθος. Το νεαρό της ηλικίας σε κάνει να κάνεις λάθη.Ελπίζω να με συγχωρήσουν.», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ράμος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς