21.7 C
Athens

Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Σουλεϊμάνοφ στον Άρη, ποιες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με Κράσνονταρ

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο δανεισμός του Σάπι Σουλεϊμάνοφ στον Άρη, με τον ατζέντη του 23χρονου Ρώσου ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το πρωί της Τετάρτης (6/9) προκειμένου να επικυρωθεί άμεσα η συμφωνία με τους Κίτρινους για τον μονοετή δανεισμό του από την Κράσνονταρ με υποχρεωτική οψιόν αγοράς από το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Άρης θα καλύψει το 60% του φετινού μισθού του παίκτη σε ένα deal δανεισμού του από την ρωσική ομάδα, με την οψιόν αγοράς του να εκτιμάται στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα στο οικονομικό κομμάτι και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες αναφορικά με τις «καθαρές» απολαβές του Ρώσου εξτρέμ αλλά και όποια μπόνους συμπεριληφθούν στη συμφωνία, προκειμένου να πάρει κι αυτός το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη και να τεθεί άμεσα στα σχέδια του Άκη Μάντζιου.

Πέρυσι ο Σουλεϊμάνοφ αγωνίστηκε στη Χαποέλ Μπερ Σεβά υπό τη μορφή δανεισμού όπου σε 35 αγώνες είχε πέντε γκολ και ισάριθμες ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Κράσνονταρ μέτρησε 124 παιχνίδια με απολογισμό 23 τέρματα και 8 ασίστ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς