19.4 C
Athens

Blue Horizon: Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται καπετάνιος και τρία μέλη του πληρώματος

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού θα οδηγηθούν το μεσημέρι στον εισαγγελέα οι 4 συλληφθέντες - Ο 36χρονος φέρεται να είχε εισιτήριο

Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού αντιμετωπίζουν τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon μετά τον φρικιαστικό θάνατο που βρήκε ένας 36χρονος όταν τον απώθησαν και τον έριξαν στο νερό ενώ επιχειρούσε να επιβιβαστεί την ώρα του απόπλου.

Εκτός από τον πλοίαρχο, έχουν συλληφθεί ο ύπαρχος, ένας λοστρόμος και ο αξιωματικός καταστρώματος του πλοίου. Και οι τέσσερις θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον των δικαστικών αρχών για να απολογηθούν.

 

Κάτοικος Λασιθίου το θύμα – Είχε εισιτήριο

Σύμφωνα με το ekriti, το θύμα του αδιανόητου συμβάντος είναι ο Αντώνης Καρυώτης, μέλος δεκαμελούς οικογένειας, που ζούσε στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου με τις δύο αδελφές του και πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του.

Ήταν άνθρωπος της βιοπάλης, όπως τον περιγράφουν άτομα που τον γνώριζαν, ενώ όπως μετέδωσε το Ράδιο Κρήτη, ο άτυχος 36χρονος ταξίδευε συχνά για τον Πειραιά και ήταν γνώριμος πληρώματος.

Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι, σε αντίθεση με τις φήμες ότι επιχείρησε να επιβιβαστεί χωρίς εισιτήριο, το θύμα είχε στην κατοχή του εισιτήριο, το οποίο μάλιστα βρίσκεται στα χέρια των λιμενικών αρχών στο πλαίσιο της προανάκρισης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς