22.9 C
Athens

«Στο στόχαστρο του Άρη ο Χιλιανός μέσος Πάμπλο Γκαλντάμες»

Ψηλά στη λίστα του Άρη για την ενίσχυση στον χώρο της μεσαίας γραμμής βρίσκεται ο 26χρονος Χιλιανός χαφ, που δεν υπολογίζεται από την Τζένοα του Τζιρλαντίνο

Ζωηρό και πραγματικό είναι το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτηση του Χιλιανού μέσου, Πάμπλο Γκαλντάμες, ο οποίος ανήκει στη Τζένοα αλλά δεν υπολογίζεται για τη φετινή σεζόν από τον Αλμπέρτο Τζιρλαντίνο.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν οι Χιλιανοί και επιβεβαιώνονται από το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, ο Γκαλντάμες είναι ένας παίκτης που αρέσει αρκετά στους ανθρώπους της ομάδας και η περίπτωσή του βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα για το «εξάρι» που λείπει από το ρόστερ.

Ο 26χρονος Γκαλντάμες αποτελεί πολυεργαλείο της μεσαίας γραμμής καθώς μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια στο «6» και στο «8». Μένει να φανεί αν στις επόμενες ώρες γίνει κι επίσημη κρούση των Θεσσαλονικέων στη Τζένοα για την απόκτησή του.

Την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε ως δανεικός από τους Γενοβέζους στην Κρεμονέζε και στο δεύτερο μισό της σεζόν στη Serie A πραγματοποίησε 13 συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ. Συνολικά με τη φανέλα της Τζένοα μετράει 19 αγώνες από τη σεζόν 2021/22.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς