19.2 C
Athens

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την εθνική Ανδρών ο Μπονιφάντε

Η εθνική βόλεϊ Ανδρών ολοκλήρωσε την παρουσία της στην τελική φάση του Eurovolley με μία νίκη σε έξι παιχνίδια και την τελευταία θέση στον 4ο όμιλο που ήταν στα μέτρα της για πρόκριση στους «16».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντάντε Μπονιφάντε τόνισε πως θα συζητήσει με την ΕΟΠΕ ωστόσο δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στο τιμόνι της εθνικής Ανδρών έπειτα από το φιάσκο στο Τελ Αβίβ επικαλούμενος και οικονομικούς λόγους λόγω της εργασίας του σε ιταλικό σύλλογο.

«Είμαι περήφανος για τους αθλητές μου. Κλείσαμε το ευρωπαϊκό κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και προσπαθήσαμε πολύ. Τους είπα να το διασκεδάσουν, να μείνουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να βιώσουν όλη την εμπειρία παίζοντας σε αυτό το επίπεδο. Δεν γνωρίζω αν θα μείνω στην Εθνική ομάδα, έχω τη διάθεση να συζητήσω με την ομοσπονδία, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Στην Ιταλία υπάρχει κανονισμός αν δουλεύεις σε σωματείο και σε Εθνική ομάδα, πρέπει να πληρώσεις ένα ποσό. Θα δούμε», υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με τη Γαλλία ο Ιταλός προπονητής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς