24.3 C
Athens

Ο Βόλος έδιωξε με καρφιά τον Κρούζλιακ: «Δεν του ευχόμαστε καλή συνέχεια, αλλά σίγουρα θα τον θυμόμαστε»

Ο Βόλος έλυσε το συμβόλαιο του Κρούζλιακ και τον αποχαιρέτησε με καρφιά λόγω της κάκιστης απόδοσής του στα ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ όπου υπέπεσε και στο αψυχολόγητο πέναλτι στις καθυστερήσεις

Παρελθόν και τυπικά από τον Βόλο αποτέλεσε ο Ντομινίκ Κρούζλιακ, με τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό να λύνει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Μαγνησίας, η οποία ανακοίνωσε και το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Ντομινίκ Κρούζλιακ. Δεν του ευχόμαστε καλή συνέχεια, αλλά σίγουρα θα τον θυμόμαστε», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση με… καρφιά ο Βόλος, ο οποίος του «χρεώνει» την ήττα από την ΑΕΚ για το αψυχολόγητο χέρι-πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ο 26χρονος Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Ντουνάισκα Στρέντα τον Ιούνιο και πραγματοποίησε δύο κάκιστες εμφανίσεις στις αναμετρήσεις με τη Λαμία και κυρίως με τον Παναθηναϊκό όπου φέρει ευθύνη και στα τρία γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

 

Αποκορύφωμα το αψυχολόγητο χέρι-πέναλτι που έκανε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (πέρασε στο 46ο λεπτό αντί του Ασλανίδη) χάρη στην οποία η Ένωση των δέκα παικτών πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς