18.6 C
Athens

«Ο Λουτσέσκου θέλει στον ΠΑΟΚ τον Κομάν»

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φλορινέλ Κομάν με τη σφραγίδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αποκαλύπτουν στη Ρουμανία.

Όπως αναφέρει το «Playsport», ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι εντυπωσιασμένος από τον Ρουμάνο εξτρέμ και τον θέλει στον Δικέφαλο. Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι Ασπρόμαυροι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Στεάου Βουκουρεστίου για την απόκτηση του, όμως δεν δείχνουν διάθεση να καλύψουν τα 5.000.000 ευρώ που είναι η ρήτρα του ποδοσφαιριστή.

Το δημοσίευμα προσθέτει πως ο 25χρονος εξτρέμ άρεσε πολύ στον Λουτσέσκου από το καλοκαιρινό φιλικό των δύο ομάδων, όπου μάλιστα σκόραρε.

Η αλήθεια είναι πως η πρόθεση του ΠΑΟΚ αρχικά ήταν να ενισχυθεί με δύο ποδοσφαιριστές στη θέση των εξτρέμ, ωστόσο μετά τη μεταγραφή του Ντεσπόντοφ που έκλεισε στα 3.000.000 ευρώ μοιάζει δύσκολο να κινηθεί για έναν ποδοσφαιριστή που η αξία του στο Transfermarkt κοστολογείται στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Την περίπτωση κάνει πιο δύσκολη το γεγονός πως η ευρωπαϊκή λίστα έχει ήδη δηλωθεί και ο Δικέφαλος δεν μπορεί να κάνει κάποια αλλαγή σε αυτήν. Έτσι, το να δώσει αυτό το ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα μπορέσει να τον βοηθήσει στους ομίλους του Conference League είναι παραπάνω από δύσκολο.

Ο Κομάν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή χρονιά έχοντας σε 10 παιχνίδια 4 γκολ και 5 ασίστ.

Την περασμένη σεζόν κατέγραψε συνολικά 44 συμμετοχές, μετρώντας 6 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς