19 C
Athens

Σεβίλλη: Λύγισε ο Σέρχιο Ράμος μιλώντας για τον παππού του (vid)

Ο Σέρχιο Ράμος είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης μετά από 18 χρόνια και στις δηλώσεις που έκανε, λύγισε όταν αναφέρθηκε στον παππού του.

Ο Ισπανός αμυντικός αποκάλυψε πως είχε πρόταση ανανέωσης από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και προτάσεις από το MLS και τη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο όπως είπε ακούει την καρδιά του και για αυτό περίμενε τη Σεβίλλη μέχρι τελευταία στιγμή.

Εκεί που λύγισε ήταν όταν αναφέρθηκε στον παππού του, καθώς όπως είπε η τελευταία του ανάμνηση είναι άσχημη αφού ο ίδιος δεχόταν έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους της ομάδας. Επιπλέον ανέφερε πως είναι Σεβίλλη και αυτό δεν αλλάζει.

Αναλυτικά:

«Είχα την ευκαιρία να συνεχίσω στην Παρί για δύο χρόνια, αλλά δεν ήθελα. Πάντα με παρακινούσαν οι παρορμήσεις και η καρδιά μου. Όχι τα χρήματα. Γι’ αυτό δεν πήγα στην Αραβία ή στο MLS. Γι’ αυτό ρίσκαρα την κλήση μέχρι το 93′ για να υπογράψω στη Σεβίλλη.

Η τελευταία ανάμνηση που έχω από τον παππού μου είναι πολύ άσχημη, φεύγοντας από εδώ βλέποντας τον εγγονό του να τον αποδοκιμάζουν. Αυτό ήταν κάτι πολύ δύσκολο για μένα, όταν παίρνω μια απόφαση, το λαμβάνω υπόψη μου.

Είμαι οπαδός της Σεβίλλης από τη γέννησή μου. Το συναίσθημα δεν έχει αλλάξει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς