21.7 C
Athens

Ο Μίτσελ τα «έβαλε» με οπαδό του Ολυμπιακού στα σχόλια της αποχαιρετιστήριας ανάρτησης του Χουάνγκ

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ αποτελεί κι επίσημα παίκτη του Ερυθρού Αστέρα από το πρωί της Τρίτης (5/9), με τον Νοτιοκορεάτη χαφ να αποχαιρετά μέσα από ένα κείμενο στα social media τους Ερυθρολεύκους, κάνοντας ειδική αναφορά στον κόσμο της ομάδας.

Το «αντίο» του Χουάνγκ στον Ολυμπιακό: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη που πήρα από τον κόσμο» (pic)

Στα σχόλια κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτησή του επικρατεί ένας μικρός χαμός από τους φιλάθλους των Πειραιωτών -κι όχι μόνο-, ενώ ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να γράψουν δυο λόγια βρίσκεται και ο πρώην τεχνικός των Ερυθρολεύκων, Μίτσελ Γκονζάλεθ, ο οποίος αφού πρώτα αποθέωσε τον πρώην παίκτη του, στη συνέχεια τα «έβαλε» με έναν οπαδό του Ολυμπιακού, που τού επιτέθηκε.

«Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα που έχω συναντήσει ως προπονητής: σοβαρός σκληρός – εργατικός και αξιόπιστος. Σε ευχαριστώ για όλα. Φιλιά και αγκαλιές. Εύχομαι τα καλύτερα», ήταν τα εγκάρδια λόγια του Μίτσελ για τον Χουάνγκ, με τον φίλαθλο του Ολυμπιακού να τού απαντά: «Οι ίδιοι ηλίθιοι είστε. Η έπαρσή σας καταστρέφει και τους δύο. Καλή τύχη λοιπόν στο πουθενά Μίτσελ και καλή τύχη στη νέα σου ομάδα».

Ο Ισπανός τεχνικός δεν το άφησε ασχολίαστο και με την σειρά του έγραψε: «Ευτυχώς, ο Ολυμπιακός έχει οπαδούς τόσο ευαίσθητους και ειλικρινείς όσο εσείς που ξέρετε πάντα την αλήθεια. Συνεχίστε ως DJ, είμαι σίγουρος ότι έχετε υπέροχο μέλλον και θαυμαστές. Κοιμήσου και λιγάκι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς