17.7 C
Athens

Eurovolley: Αποκλείστηκε και μαθηματικά η εθνική Ανδρών

Η εθνική Ανδρών ολοκληρώνει την Τρίτη (5/9, 17:00) την απογοητευτική της παρουσία στον 4ο όμιλο του Eurovolley στο Τελ Αβίβ απέναντι στη Γαλλία.

Η αναμέτρηση απέναντι στη χρυσή ολυμπιονίκη έχει διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς το βράδυ της Δευτέρας η Πορτογαλία επικράτησε με 3-2 της Τουρκίας και έτσι η ομάδα του Ντάντε Μπονιφάντε δεν έχει ούτε μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης.

Στη φάση των «16» έχουν προκριθεί Γαλλία, Πορτογαλία και Ρουμανία ενώ ένα ακόμα εισιτήριο θα δοθεί σε Ισραήλ ή Τουρκία.

«Το πλάνο μας είναι να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στους αθλητές που δεν έπαιξαν πολύ. Όχι μόνο για να τους δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστούν αλλά και να προφυλάξουμε κάποιους αθλητές από μικροπροβλήματα. Γιατί πρέπει να σκεφτούμε όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και την υγεία των αθλητών. Έρχεται μία μεγάλη σεζόν για όλους και θέλουμε να είναι υγιείς. Οι ελπίδες μας είναι σχεδόν μηδαμινές αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Γνωρίζαμε πως το τελευταίο μας παιχνίδι θα είναι και το δυσκολότερο και ελπίζαμε πως μέχρι τότε θα είχαμε προκριθεί. Η Γαλλία είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης και μετά την ήττα της από την Ρουμανία θα παίξει απέναντι μας αποφασιστικά. Εννοείται πως και εμείς θα μπούμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Όπως δώσαμε το 100% στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι θα κάνουμε και απέναντι στη Γαλλία», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής.

Πρόγραμμα 6ης αγωνιστικής

Ελλάδα – Γαλλία (17:00)

Τουρκία – Ισραήλ (20:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Γαλλία 9
  2. Πορτογαλία 9
  3. Ρουμανία 9
  4. Τουρκία 5
  5. Ισραήλ 4
  6. Ελλάδα 3
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς