22.4 C
Athens

Ολυμπιακός βόλεϊ Γυναικών: Πρώτη προπόνηση χωρίς Μιτσέλι και τρεις διεθνείς

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε προετοιμασία και στο βόλεϊ Γυναικών τη Δευτέρα (4/9), με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση να πραγματοποιείται στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.

«Πρώτα από όλα, να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο του βόλεϊ, να έχουν και να έχουμε υγεία. Και φέτος, το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, με πολύ καλές ομάδες. Η ομάδα μας είναι έτοιμη, μια πολύ καλή ομάδα, με πολλή όρεξη. Θα δώσουμε τα πάντα, ο καθένας από εμάς, για να κατακτήσουμε τους στόχους που ο Ολυμπιακός έχει βάλει», ανέφερε ο Σπύρος Σαραντίτης που πραγματοποιεί την προετοιμασία εν τη απουσία του Λορέντζο Μιτσέλι που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Βουλγαρίας.

Από την «πρώτη» απουσίασαν οι διεθνείς αθλήτριες Μικαέλα Μλέινκοβα, Γιας Νίζετιχ και Μπιάνκα Φαριόλ (θα ενσωματωθούν το επόμενο διάστημα), ενώ το «παρών» έδωσαν οι Τζίνα Λαμπρούση, Μίλιτσα Κούμπουρα, Τζούλια Καράρο, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Μαρία Τσιτσιγιάννη, Έμιλυ Κωνσταντέλλου, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Ευαγγελία Τάνη, Μαριαλένα Αρτακιανού, Ιφιγένεια Σαμπάτη, Παρασκευή Ζαφειρίου και Βάλια Δαγρέ.

Τις αθλήτριες καλωσόρισε στο κλειστό του Ρέντη ο τιμ μάνατζερ, Νίκος Κατσιούρας, ενώ από πλευράς διοίκησης, μίλησε ο Γενικός Αρχηγός, Γιάννης Δαλέζιος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς