19.7 C
Athens

«Έκανε κρούση στη Λοκομοτίβ για τον Ισιντόρ ο Ολυμπιακός», σύμφωνα με τους Ρώσους

Ρωσικό ΜΜΕ εμπλέκει τον Ολυμπιακό με έναν γνώριμο παίκτη του Αντόνιο Κορδόν από την εποχή της Μονακό, ο οποίος έκανε θραύση πέρυσι με τη Λοκομοτίβ Μόσχας

Όσο παραμένει ανοιχτή η αγορά, τόσο θα συνεχίζονται τα (πολλά) σενάρια για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το Μatch TV της Ρωσίας, οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν ενδιαφέρον για την περίπτωση του Γουίλσον Ισιντόρ, του 23χρονου επιθετικού της Λοκομοτίβ Μόσχας. Το ρώσικο Μέσο τονίζει μεταξύ άλλων πως ο Ολυμπιακός έκανε κρούση για τον Ισιντόρ αλλά η πρόταση απορρίφθηκε από τη Λοκομοτίβ.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ισιντόρ βρίσκεται στη Γαλλία και αρνείται να επιστρέψει στην ομάδα του επιθυμώντας να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με τον Ερυθρό Αστέρα και μια τούρκικη ομάδα να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Αυτό που μένει να διαπιστώσουμε είναι αν το (πολύ έγκυρο) σάιτ γνωρίζει πως ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει την περίπτωση του Στέφαν Γιόβετιτς για τη θέση του επιθετικού, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ο Μαυροβούνιος φορ βρίσκεται στην Ελλάδα και θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της UEFA.

Ο Ισιντόρ βρέθηκε στις ακαδημίες της Μονακό επί ημερών Αντόνιο Κορδόν – όταν ο Ισπανός ήταν αθλητικός διευθυντής στους Μονεγάσκους – και αφού αγωνίστηκε δανεικός σε γαλλικές ομάδες (μόλις 12 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα) παραχωρήθηκε τον Ιανουάριο του 2022 στη Λοκομοτίβ Μόσχας με την οποία υπέγραψε ως το 2026.

Συνολικά μετρά 42 συμμετοχές με 19 γκολ και 6 ασίστ ενώ πέρα από φορ μπορεί να αγωνιστεί σε ρόλο δεύτερου επιθετικού ξεκινώντας από τα άκρα της επίθεσης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς