16.7 C
Athens

Ντεσπόντοφ: Ήρθα στον ΠΑΟΚ γιατί μου έδειξε σεβασμό και είμαι πεινασμένος για τρόπαια

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, με τον Βούλγαρο μεσοεπιθετικό να ανακοινώνεται τη Δευτέρα και να δίνει την πρώτη του συνέντευξη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λουντογκόρετς δήλωσε… πεινασμένος για τρόπαια και υποστήριξε πως αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ γιατί ο σύλλογος του έδειξε σεβασμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πόσα μηνύματα δέχτηκε αυτές τις μέρες: «Ευχαριστώ για την υποδοχή. Για να είμαι ειλικρινής, χιλιάδες! Βλέπω πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι ενθουσιασμένοι».

Γιατί επελέξε τον ΠΑΟΚ για το επόμενο βήμα στην καριέρα του: «Για μένα ηταν πολύ απλό. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι με θέλει πραγματικά και μου έδειξε σεβασμό. Είμαι ένας άνθρωπος με τιμή και εκτιμώ να βλέπω αμοιβαίο σεβασμό. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχω άλλη επιλογή».

Για τι το γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ τις ελληνικές ομάδες, καθώς ειναι πολύ δυνατές. Έχετε κορυφαία ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ παίζουν καλά και στην Ευρώπη. Γνωρίζω πως ο ΠΑΟΚ ειναι ένα εξαιρετικό κλαμπ, με φανταστικούς φιλάθλους και καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Για την χώρα δεν χρειάζεται να πω κατι. Έρχομαι κάθε χρονο εδώ για διακοπές. Αγαπώ τους ανθρώπους εδώ, την μουσική, το φαγητό, τα πάντα. Πιστεύω πως δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να προσαρμοστώ».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «Έχω DNA πρωταθλητή. Η ομάδα στην οποία αγωνιζόμουν πάλευε πάντα για το πρωτάθλημα. Το έχω στο αίμα μου. Είμαι πραγματικά… πεινασμένος για τρόπαια. Πιστεύω πραγματικά ότι με τον ΠΑΟΚ μπορώ να κατακτήσω τίτλους και να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Το πιστεύω. Αυτοί ειναι οι στόχοι μου. Αρχικά να βοηθήσω την ομάδα να εξελιχθούμε όλοι και φυσικά να κερδίσουμε τρόπαια».

Για το πώς περιγράφει τον εαυτό του ως παίκτη: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να μιλάει πολύ. Προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω με τους συμπαίκτες μου και να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως οι φίλαθλοι θα ενθουσιαστούν, αλλά ας τα πούμε στο γήπεδο».

Για το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για την θερμή υποδοχή και ελπίζω να κερδίσουμε τίτλους και να ζήσουμε εξαιρετικές στιγμές τα επόμενα χρόνια. Πάμε ΠΑΟΚάρα!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς