16.2 C
Athens

Ο Γουόκερ παραδέχθηκε πως βρέθηκε κοντά στην Μπάγερν Μονάχου

Το ότι βρέθηκε κοντά στη μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ο Κάιλ Γουόκερ.

Ο δεξιός Άγγλος μπακ εξέφρασε την επιθυμία στο τέλος της περασμένης σεζόν να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι και στις αρχές του καλοκαιριού βρέθηκε κοντά στους Βαυαρούς. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν και οι δύο πλευρές μάλιστα συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο, με τον Γουόκερ να υπογράφει σύντομα μέχρι το 2026.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στους Πολίτες από το 2017 και έχει καταγράψει 260 συμμετοχές, με 6 γκολ και 18 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βρέθηκα κοντά στη Μπάγερν, αλλά στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν πολλά. Δεν ήταν γραφτό να συμβεί. Φυσικά και θα απολάμβανα μία τέτοια εμπειρία, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και κανένας δεν μπορεί να υποτιμήσει όσα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που έκρινε την υπόθεση ήταν το πόσα χρόνια μου έδινε η κάθε ομάδα. Δεν υπάρχει καμία υποτίμηση προς την Μπάγερν. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήθελα πάντα να παίζω για τη Μάντσεστερ Σίτι. Έχω συμβόλαιο με το σύλλογο και θα παίζω για αυτόν έως ότου λήξει το συμβόλαιό μου ή με πουλήσουν, κάτι που δεν έγινε. Δεν με αντιπροσωπεύει το να μην παίζω, ώστε να αναγκάσω τους ανθρώπους της ομάδας να με δώσουν στη Μπάγερν Μονάχου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς