16.1 C
Athens

Οι Βούλγαροι αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Ντεσπόντοφ

Αυτές είναι οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας του Δικεφάλου με τη Λουντογκόρετς, όπως αποκαλύπτουν οι Βούλγαροι, με ποσά που δεν συμβαδίζουν με τα όσα διέρρευσαν από τους Θεσσαλονικείς

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής (3/9) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ κι αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο του Βορρά με 4ετες συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Βούλγαρος εξτρέμ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νάρεΐ στα φτερά της επίθεσης των Ασπρόμαυρων, με τα βουλγαρικά Μέσα να αποκαλύπτουν το ποσό που εν τέλει σπατάλησε η ομάδα του Λουτσέσκου για να αποσπάσει τη θετική απάντηση της Λουντογκόρετς.

Αυτό, σύμφωνα πάντα με τους Βούλγαρους, αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ συν μια συμφωνία για ποσοστό μεταπώλησης στη βουλγαρική ομάδα σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης του Ντεσπόντοφ.

Βέβαια από την πλευρά των Θεσσαλονικέων δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, καθώς όπως έγινε γνωστό από το βράδυ του Σαββάτου, η συμφωνία των δύο ομάδων έκλεισε στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς