16.8 C
Athens

Σέφιλντ – Έβερτον 2-2: Ούτε τώρα νίκη για τα ανώτερα Ζαχαρωτά

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Έβερτον κατάφεραν να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στη φετινή Premier League μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία (2-2).

Μετά από τρεις αγωνιστικές οι δύο ομάδες βρισκόταν στον πάτο της βαθμολογίας με ισάριθμες ήττες και αμφότερες ήθελαν να σπάσουν το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο καμία από τις δύο δεν τα κατάφερε και αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Μία ισοπαλία που σίγουρα αφήνει πιο γλυκιά γεύση στους γηπεδούχους, αφού η Έβερτον ήταν σαφώς πιο απειλητική όμως όχι και το ίδιο εύστοχη.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 14′ με τον Ντουκουρέ, όμως η Σέφιλντ ήταν αυτή που πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο 33′ ο Άρτσερ ισοφάρισε και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Πίκφορντ στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα βρήκε στην πλάτη του μετά από σουτ στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.

Τα Ζαχαρωτά δεν τα παράτησαν και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ντανζούμα στο 55′. Παρά τις προσπάθειες όμως που έκαναν μέχρι το τέλος δεν κατάφεραν να βρουν και τρίτο τέρμα και το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 1/9

Λούτον – Γουέστ Χαμ 1-2 (90+2′ Άντερσεν / 37′ Μπόουεν, 85′ Ζούμα)

Σάββατο 2/9

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-2 (33′ Άρτσερ, 45+3′ αυτ. Πίκφορντ / 14′ Ντουκουρέ, 55′ Ντανζούμα)

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ (17:00)

Μπέρνλι – Τότεναμ

Μπρέντφορντ – Μπορνμούθ

Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ

Μπράιτον – Νιούκαστλ (19:30)

Κυριακή 3/9

Κρίσταλ Πάλας – Γουλβς (16:00)

Λίβερπουλ – Άστον Βίλα

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς