17.3 C
Athens

Τσούμπερ: Να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα

Στην Cosmote TV μίλησε ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Βόλο ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ τόνισε πως μετά τον αποκλεισμό από την Αντβέρπ στόχος της ομάδας είναι να επιστρέψει στην κανονικότητα, ενώ πρόσθεσε πως η Ένωση πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποια είναι η ψυχολογία της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από την Άντβερπ: «Φυσικά, μετά το παιχνίδι όλοι ήμασταν στεναχωρημένοι, απογοητευμένοι. Νομίζω, ότι την επόμενη ημέρα αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι στη μεγαλύτερη διοργάνωση, αλλά στο τέλος υπάρχει η πραγματικότητα Δεν νικήσαμε, δεν πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά η ψυχολογία μας είναι καλή. Για να έχουμε ξανά την ευκαιρία, θα πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να ανακτήσει την ψυχολογία της η ΑΕΚ: «Φυσικά, δεν είναι εύκολο να επανέλθεις όταν δεν έχεις νικήσει σε τέσσερα παιχνίδια. Όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα τώρα και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας».

Για το αν ο όμιλος του Europa League, στον οποίο συμμετέχει η ΑΕΚ του θυμίζει όμιλο Champions League: «Δεν είναι όμιλος Champions League, είναι Europa League και είμαι εντάξει με αυτό. Θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες και πάντα θέλουμε να ανταγωνιζόμαστε με τους καλύτερους για να δείχνουμε και τον καλύτερο εαυτό μας. Οπότε, τώρα θα έχουμε την ευκαιρία».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Πάντα προσπαθούμε να νικήσουμε. Αν το κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι η αρχή για μια σειρά νικών, θα είναι καλό. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε το πνεύμα της ομάδας. Να παλέψουμε, όπως σε κάθε παιχνίδι, όπως κάναμε ακόμη και στα παιχνίδια που χάσαμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να είμαστε ταπεινοί, να πατάμε στη γη και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς