16.2 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός αποφασίζει αν θα κινηθεί για Σέντρικ Σοάρες»

Για τον έμπειρο δεξιό μπακ της Άρσεναλ, Σέντρικ Σοάρες ενδιαφέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα ο Ολυμπιακός

Ενδιαφέρον για τον δεξιό μπακ της Άρσεναλ, Σέντρικ Σοάρες, έχει δείξει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN, Τζέιμς Όλι.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του, Έβερτον και Ολυμπιακός είναι οι δύο ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία τελείωσε χθες (1/9) και τα Ζαχαρωτά δεν προχώρησαν την υπόθεση.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν την ευκαιρία να το κάνουν μέχρι τις 11 του μήνα που τελειώνει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα, η οποία θα κρατήσει μέχρι το τέλος του μήνα για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.


Ο 32χρονος μπακ έχει μια πολύ γεμάτη καριέρα, η οποία ξεκίνησε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στη συνέχεια πέρασε από την Ίντερ, ενώ οι Κανονιέρηδες τον απέκτησαν αρχικά ως δανεικό τον Ιανουάριο του 2020 από τη Σάουθαμπτον και 6 μήνες μετά προχώρησαν στην αγορά του.

Με τη φανέλα της Άρσεναλ αγωνίστηκε σε 59 παιχνίδια έχοντας 2 γκολ και 5 ασίστ και τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Φούλαμ όπου μέτρησε 8 συμμετοχές.

Μένει να φανεί ποιες θα είναι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, με τον Ολυμπιακό να έχει δύο καθαρόαιμα δεξιά μπακ στο ρόστερ του (Ροντινέι και Κίνι), την ώρα που και ο Μάριος Βρουσάι έχει κερδίσει πόντους για τη θέση.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς