18.2 C
Athens

Παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα ο Φέλιξ: «Ήταν ένα όνειρο που είχα από παιδί»

Το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα έκανε ο Ζοάο Φέλιξ που από χθες (1/9) είναι και επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ήταν ξένο σώμα από την Ατλέτικο Μαδρίτης εξαιτίας των τεταμένων σχέσεων του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και το προηγούμενο εξάμηνο αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τσέλσι.

Το μεγάλο του όνειρο όμως ήταν να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα και αυτό θα πραγματοποιηθεί, αφού χθες το βράδυ οι Μπλαουγκράνα ανακοίνωσαν τον δανεισμό του από την Ατλέτικο και σήμερα τον παρουσίασαν.


Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την παρουσίαση του δεν έκρυψε τη χαρά του, ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων πως δούλεψε πολύ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλοι ξέρουν πόσο χαρούμενος είμαι. Έχω δουλέψει για να είμαι σε αυτόν τον σύλλογο. Είναι ένα όνειρο από παιδί, έρχομαι εδώ για να βοηθήσω και ελπίζω να είναι μια υπέροχη σεζόν.

Είναι κάτι μοναδικό, είναι κάτι που έψαχνα πολύ καιρό. Όταν μου το είπαν ήμουν πολύ χαρούμενος για το ενδιαφέρον. Έβλεπα την Μπαρτσελόνα από παιδί και ήμασταν πάντα οπαδοί της, είχαμε αυτή τη ψευδαίσθηση και εδώ είμαι.

Θέλω να παλέψω για τίτλους. Το Champions League ήταν πάντα το τρόπαιο των ονείρων μου, αλλά προχωράμε σιγά σιγά. Θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς