19 C
Athens

Επίσημο: Υπέγραψε 4ετες συμβόλαιο με την Νότιγχαμ ο Βλαχοδήμος

Κόκκινος για χάρη της Νότιγχαμ κι επίσημα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που θα ζήσει το όνειρο της Premier League για τις τέσσερις επόμενες σεζόν

Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ και με τη βούλα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος!

Ο Έλληνας κίπερ ανακοινώθηκε κι επίσημα από την αγγλική ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τους Κόκκινους.

 

Ο 29χρονος τερματοφύλακας αποχωρεί από την Μπενφίκα μετά από 5 χρόνια και ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ήταν μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε τουλάχιστον μέχρι και πριν λίγο καιρό, καθώς ο Βλαχοδήμος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την πορτογαλική ομάδα μέχρι το 2027 μόλις τον περασμένο Μάρτιο.

Ωστόσο όλα άλλαξαν λίγο μετά τα μέσα Αυγούστου, όταν υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Έλληνα τερματοφύλακα και τον προπονητή της ομάδας, Ρόγκερ Σμιντ.

Το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές ράγισε και δεν κόλλησε ποτέ ξανά, με την Μπενφίκα να αποφασίζει να πουλήσει τον Έλληνα γκολκίπερ. Πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε ζεστά ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Παρόλα αυτά ο Βλαχοδήμος θα αγωνιστεί στην Αγγλία για τη Νότιγχαμ, που έδειξε ζεστό ενδιαφέρον για την περίπτωση του την τελευταία εβδομάδα και κατάφερε να κλείσει τη μεγάλη μεταγραφή, η οποία θα κοστίσει περίπου 10.000.000 ευρώ.

Με τη φανέλα της Μπενφίκα ο 29χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε συνολικά σε 225 παιχνίδια, κρατώντας το μηδέν σε 94 από αυτά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς