20.9 C
Athens

Μεταγραφικό ντεμαράζ της Νότιγχαμ Φόρεστ, κλείνει άλλες 3 σπουδαίες συμφωνίες

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ που εντυπωσιάζει πραγματικά με τις κινήσεις που ολοκληρώνει.

Η μέρα ξεκίνησε με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Μουρίγιο από την Κορίνθιας, με την κίνηση αυτή να είναι μόνο η αρχή. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ανακοίνωσε τον δανεισμό του Νούνο Ταβάρες από την Άρσεναλ βγάζοντας από τα ταμεία της 1.000.000 ευρώ, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και ρήτρα 12 εκατ. ευρώ συν άλλα 3 εκατ. με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων για το επόμενο καλοκαίρι.

 

Ακολούθησε ο Αργεντινός χαφ Νικολάς Ντομίνγκες από την Μπολόνια, με τη μεταγραφή να κοστίζει 8.000.000 ευρώ στη Νότιγχαμ που έχει αφήσει τα καλύτερα για το τέλος.

Ποια είναι αυτά;

O Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται ήδη στην Αγγλία καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία με την Μπενφίκα από το πρωί και από ώρα σε ώρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Ιμπραΐμ Σανγκαρέ! O χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού αφήνει την Αϊντχόφεν και κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφού η Νότιγχαμ Φόρεστ έβγαλε 35.000.000 ευρώ από τα ταμεία της για να τον κάνει δικό της.

Στην Ολλανδία αγωνίζεται από το 2020 όταν η Αϊντχόφεν τον αγόρασε από την Τουλούζ και έχει καταγράψει συνολικά 140 εμφανίσεις με 15 γκολ και 10 ασίστ.

Ο Χάντσον – Οντόι έχει περάσει ήδη από ιατρικά και μένει μόνο η ανακοίνωση για τον δανεισμό του από την Τσέλσι, ενώ το τελευταίο χτύπημα ακούει στο όνομα του Ντιβόκ Οριγκί.

Η αγγλική ομάδα συμφώνησε με τη Μίλαν για τον δανεισμό του έμπειρου επιθετικού, που επιστρέφει στην Premier League μετά την αποχώρηση του από τη Λίβερπουλ στην οποία έκανε σπουδαία καριέρα. Στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς