17.8 C
Athens

Επίσημος ο δανεισμός του Μάρκος Αντόνιο από τον ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ και με τη βούλα ο Μάρκος Αντόνιο, με τον Βραζιλιάνο χαφ να ανακοινώνεται ως δανεικός για έναν χρόνο από τον Δικέφαλο του Βορρά, που ήρθε σε συμφωνία με τη Λάτσιο.

 

Ο Δικέφαλος πάλεψε πολύ για την απόκτηση του, φάνηκε να πέφτει πάνω στο… παγόβουνο της Λάτσιο, ωστόσο βρέθηκε τελικά λύση στις διαπραγματεύσεις και ο Βραζιλιάνος χαφ θα γίνει κάτοικος Τούμπας με τη μορφή δανεισμού.

Ο ΠΑΟΚ θα καλύψει όλο του το συμβόλαιο που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς ύψους 6,5 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 23χρονος χαφ έκανε από νωρίς το βήμα για την Ευρώπη καθώς μετακόμισε σε ηλικία 18 ετών στις ακαδημίες της Εστορίλ από την Ατλέτικο Παραναένσε όπου και άνηκε. Από εκεί τον εντόπισε η Σαχτάρ Ντονέτσκ μόλις λίγους μήνες αργότερα και τον έκανε δικό της.

Στην Ουκρανία έκανε και το ξεπέταγμα του αγωνιστικά, καταγράφοντας σε 3,5 χρόνια 101 συμμετοχές με 9 γκολ και 5 ασίστ.

Από τη Λάτσιο αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει θέση βασικού στην ομάδα. Παρόλα αυτά αγωνίστηκε σε ικανοποιητικό αριθμό παιχνιδιών, καταγράφοντας 22 συμμετοχές και έχοντας σε αυτές ένα γκολ και μία ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς