17.8 C
Athens

Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις του Πογέτ για Ολλανδία και Γιβραλτάρ

Στη σκιά της αποχώρησης του Κώστα Φορτούνη, ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τις κλήσεις για τους αγώνες με Ολλανδία και Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024

Γνωστούς έκανε τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στα ματς με Ολλανδία και Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024 ο Γκουστάβο Πογέτ.

Οι επιλογές του έγιναν γνωστές λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Κώστα Φορτούνη να μην αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της εθνικής ομάδας.

Τέλος από την εθνική ο Φορτούνης: «Έκλεισε ο κύκλος μου, θέλω να αφοσιωθώ στην ομάδα μου»

Σε σχέση με τις κλήσεις του Μαΐου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν κάλεσε τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 18:30.

Aναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Τζορτζ Μπάλντοκ, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιάννης Παπανικολάου, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Ταξιάρχης Φούντας, Φώτης Ιωαννίδης, Γιώργος Γιακουμάκης, Βαγγέλης Παυλίδης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς