20.8 C
Athens

Σήμερα ο γάμος-υπερπαραγωγή του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ

Η αφρόκρεμα του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου καλεσμένη στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά • Ποιοι είναι οι τέσσερις κουμπάροι • Θα τραγουδήσει ο Ερος Ραματζότι • Μενού με την υπογραφή Σκαρμούτσου • Oλες οι λεπτομέρειες

Μετά από δέκα χρόνια κοινής ζωής και έχοντας αποκτήσει ένα παιδί, την κόρη τους Ελένη, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ δίνουν σήμερα γαμήλιους όρκους ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Ο γάμος και η δεξίωση με τους 350 καλεσμένους θα γίνει στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη. Τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια, αφού καλεσμένοι στο γάμο θα είναι λίγοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού και μεγάλα ονόματα από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Λέγεται, μάλιστα, ότι ειδικά εκπαιδευμένα γεράκια θα εποπτεύουν τον εναέριο χώρο, προκειμένου να καταρρίπτουν όποιο drone επιχειρήσει να «κλέψει» φωτογραφίες και στιγμιότυπα από το λαμπερό γάμο.

Η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει την ελίτ του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου.

Από τον κόσμο των επιχειρήσεων και της τέχνης θα δώσουν μεταξύ άλλων το παρών η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, ο Θοδωρής και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, Λάμπης Λιβεριάτος, Γιάννης Παπαλέκκας, Μαρινέλλα, Διονύσης Σχοινάς, Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Λιάγκας, Κωστής Μαραβέγιας, Τόνια Σωτηροπούλου, Θέμης Γεωργαντάς, Ναταλία Γερμανού, Γιώργος και Βίλυ Θεοφάνους, Απόλλων – Νίκη – Γιάννης και Διογένης Παπαθεοχάρης, Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη, Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Πάριος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας και Χριστιάνα Καίσαρη, Χρήστος Μάστορας, Άντζελα Γκερέκου, Τόλης Βοσκόπουλος, Νίκος Χατζηνικολάου με την Κρίστι Τσολακάκη, Άννα Βίσση, Πύρρος Δήμας, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ρούλα Κορομηλά, Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς, Κώστας Μακεδόνας, Νατάσα Θεοδωρίδου, Λουκίλα Καρρέρ, Μίμης Πλέσσας, Μαρίκα Πελεγκρινέλι, Έρος Ραματζότι, Μελίνα Ασλανίδου, Βασίλης Καρράς, Στέλιος Διονυσίου, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Έλενα Παπαρίζου, Ανδρέας Καψάλης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Χρήστος Δάντης, Στέλιος Ρόκος.

Το ζευγάρι έχει τέσσερις κουμπάρους, τον Κώστα Πηλαδάκη, την κολλητή φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον ιδιοκτήτη του Nammos, Γιάννη Παπαλέκα.

Όσον αφορά το προσκλητήριο που έκλεψε τις εντυπώσεις, το σχεδίασε η εταιρεία Atelier Invitations, ενώ το στολισμός και τα λουλούδια θα φροντίσει η Drizos Creations.

Το μενού του γάμου έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και θα αποτελείται από σαλάτα για αρχή, ριζότο με θαλασσινά, μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψάρι και γλυκό, ενώ και η γαμήλια τούρτα θα είναι δικής του έμπνευσης.

Οι βέρες του ζευγαριού θα είναι μάρκας Kessaris.

Ο γαμπρός Αντώνης Ρέμος θα περιμένει… αγχωμένος τη νύφη μέσα στο εντυπωσιακό του κοστούμι το οποίο θα είναι μάρκας Brooks Brothers!

Η όμορφη Υβόννη δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη του και ελέγχει τα πάντα, αφού θέλει να είναι όλα στην εν τέλεια. Η ίδια μάλιστα έχει σχεδιάσει τις μπομπονιέρες, τα στέφανα, το νυφικό της, αλλά και το φόρεμα που θα φορέσει η κορούλα της, η οποία θα είναι και το μοναδικό παρανυφάκι του γάμου!

Η μέλλουσα νυφούλα έχει βοήθεια για την διοργάνωση του γάμου της. H εταιρεία Pr Davlas & Partners, η Άντζυ Γεωργακοπούλου, φίλη της Υβόννης και ιδιοκτήτρια της Only For You έχουν αναλάβει την διοργάνωση και τον στολισμό.

Αστέρες του ελληνικού πενταγράμμου, που βρίσκονται ανάμεσα στους καλεσμένους θα ανεβούν στο μεγάλο stage που θα στηθεί για να τραγουδήσουν.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει με ποιο τραγούδι θα κάνει την είσοδο του το ζευγάρι στη δεξίωση και με ποιο θα ανοίξει τον πρώτο χορό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης και η Υβόννη επέλεξαν δύο αγαπημένα τους κομμάτια από τη δισκογραφία του τραγουδιστή Ερος Ραματζότι, αν και αυτό του χορού θα ερμηνεύσει ο ίδιος ο σούπερ σταρ.

Οσο για το μήνα του μέλιτος; Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι θα βρεθεί για λίγο στη Μύκονο, ενώ μετά θα επιλέξει κάποιον ρομαντικό προορισμό του εξωτερικού!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς