17.6 C
Athens

Συνάντηση Μπαλτάκου – Τσέφεριν στο Μονακό, ζήτησε elite διαιτητές ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Διαβάστε τα όσα ζήτησε από πρόεδρο της UEFA ο Τάκης Μπαλτάκος, μόλις τρεις ημέρες μετά την προειδοποιητική ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το ζήτημα της διαιτησίας στη φετινή Super League

Ο Τάκης Μπαλτάκος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στο Μονακό προκειμένου να συζητήσει μαζί του για θέματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να ζητάει elite και Α’ κατηγορίες διαιτητές και για τη φετινή σεζόν στη Super League.

Όλα αυτά, μόλις τρεις μέρες μετά την ανακοίνωση – προειδοποίηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που ξεκαθάρισε προς την ΕΠΟ ότι πρέπει να αλλάξει τη στάση της κυρίως στο κομμάτι της διαιτησίας.

Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Έχεις 48 ώρες να αλλάξεις κατεύθυνση, θα μας βρείτε μπροστά σας»

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ:

“Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε σήμερα στο Μονακό, στο περιθώριο των κληρώσεων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε εκ νέου τη συνδρομή της UEFA για την αποστολή διαιτητών Elite και Α’ κατηγορίας στην Ελλάδα. Συμφωνήθηκε η υποβολή σχετικού αιτήματος από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και κατόπιν αυτού, ο κ. Τσέφεριν θα επανεξετάσει το όλο θέμα”.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς