19 C
Athens

Νότιγχαμ: Οι λεπτομέρειες που απομένουν για να κλείσει το deal με Βλαχοδήμο και οι όροι της επικείμενης συμφωνίας

Αυτές είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες οι οποίες θα καθορίσουν τη συμφωνία της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Μπενφίκα για τον Έλληνα κίπερ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως μεταδίδει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Έλληνας κίπερ, που σύμφωνα με τους Άγγλους βρίσκεται και στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με την αγγλική ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη για να ζήσει για πρώτη φορά το όνειρο της Premier League.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα μεταδίδουν οι Άγγλοι, η επικείμενη συμφωνία των δύο πλευρών έχει κλείσει στα 9 εκατομμύρια ευρώ, με τον Βλαχοδήμο να ετοιμάζει βαλίτσες για το Νησί μετά από μια γεμάτη 5ετία με 225 συμμετοχές στην Μπενφίκα.

Για την ώρα, απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες στους ειδικούς όρους της συμφωνίας με την πορτογαλική ομάδα, αναφορικά με τα μπόνους και το ποσοστό μεταπώλησης του Έλληνα διεθνή, με τις εξελίξεις να γίνονται οριστικές μέχρι το τέλος της μέρας (31/8), όταν κι ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού στο Νησί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς