17.8 C
Athens

Formula 1: Στη Mercedes μέχρι το 2025 ο Χάμιλτον

Την παραμονή του Λούις Χάμιλτον για δύο ακόμα χρόνια, μέχρι το 2025, ανακοίνωσε η Mercedes. Το συμβόλαιο του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή έληγε φέτος και η γερμανική εταιρεία φρόντισε να το ανανεώσει, κρατώντας δίπλα του τον Τζορτζ Ράσελ.

Ο Βρετανός οδηγός εντάχθηκε στη Mercedes το 2013 και από τότε έχει σπάσει κάθε είδους ρεκόρ, μετρώντας 104 pole positions, 103 νίκες σε αγώνες και επτά πρωταθλήματα, όσα και ο Μίκαελ Σουμάχερ.

«Ονειρευόμαστε κάθε μέρα να είμαστε οι καλύτεροι και έχουμε αφιερώσει την τελευταία δεκαετία στην επίτευξη αυτού του στόχου. Το να είσαι στην κορυφή δε συμβαίνει εν μία νυκτί, χρειάζεται δέσμευση, σκληρή δουλειά και αφοσίωση και ήταν τιμή μας να κερδίσουμε μια θέση στα βιβλία της ιστορίας με αυτή την απίστευτη ομάδα.

Ποτέ δεν ήμασταν πιο πεινασμένοι για τη νίκη. Συνεχίζουμε να κυνηγάμε τα όνειρά μας, συνεχίζουμε να παλεύουμε ανεξάρτητα από την πρόκληση και θα είμαστε ξανά στην κορυφή. Η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει, είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε περισσότερα μαζί και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να το κάνουμε», δήλωσε ο Χάμιλτον, που την περασμένη σεζόν κατέλαβε την 6η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς