21.8 C
Athens

Θείος Ρουμπιάλες: Είναι αλαζόνας και δειλός, έχει εμμονή με την εξουσία και τις γυναίκες

Μεγάλη συνέντευξη στην Εl confidencial έδωσε ο θείος του Λουίς Ρουμπιάλες και μέχρι πρότινος προσωπάρχης του. Ο Χουάν Ρουμπιάλες Λόπεζ έγινε επικεφαλής του επιτελείου του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας όταν εξελέγη, αλλά η σχέση των δύο ανδρών άλλαξε δύο χρόνια αργότερα, όταν άρχισε να ανακαλύπτει παρατυπίες στη διαχείριση των οικονομικών, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του.

Το 2022, μάλιστα, πήγε στο γραφείο του εισαγγελέα κατά της διαφθοράς για να καταγγείλει τις διαπραγματεύσεις της RFEF με τον Πικέ για τη μεταφορά του Super Cup στη Σαουδική Αραβία, την παρακολούθηση του προέδρου της ένωσης παικτών, αλλά και ένα πάρτι σε μια βίλα στο οποίο συμμετείχαν 12 κορίτσια μόλις ενήλικα.

Με αφορμή το πρόσφατο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον ανιψιό του, ο Χουάν Ρουμπιάλες Λόπεζ αποφάσισε να καταγγείλει τις μεθόδους του και να εκφράσει τη στήριξή του στην Τζένι Ερμόσο.

Όσα είπε ο θείος του Λουίς Ρουμπιάλες:

«Χρησιμοποίησε την Ομοσπονδία ως εργαλείο, πρώτα για το προσωπικό του συμφέρον, δεύτερον για να ικανοποιήσει το εγώ του και τρίτον για να πολεμήσει με αυτά τα φαντάσματα που βλέπει παντού. Είναι ένας υπεροπτικός, αλαζόνας, δειλός άνθρωπος και ο μεγάλος εχθρός του είναι ο εαυτός του. Είναι ένας άντρας που έχει εμμονή με την εξουσία, την πολυτέλεια, τα χρήματα, ακόμη και με τις γυναίκες. Τα κάνει όλα εξαιτίας της υπερηφάνειας και της αλαζονείας του. Στην πορεία συνάντησε ανθρώπους που πιθανώς ενίσχυσαν αυτή τη στάση, επειδή την υποστήριξαν και την ενέκριναν. Και τώρα δεν έχει την ελάχιστη αξιοπρέπεια να βγει από αυτή την κατάσταση με έντιμο τρόπο, αντίθετα βυθίζεται σε αυτήν κατάσταση ολοένα και περισσότερο.

Μια μέρα μου είπε: «Θα πάω στη Νέα Υόρκη για να κάνω μια διαπραγμάτευση και ελπίζω να έρθεις». Όταν φτάνω εκεί συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις, συναντήσεις, τίποτα. Ότι μας περιμένει ένα αυτοκίνητο, νοικιασμένο από την Ομοσπονδία, μας μεταφέρει σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο, όπου υπάρχει μια κοπέλα, μια Μεξικανή ζωγράφος, με την οποία διατήρησαν ένα ειδύλλιο όλες τις μέρες που ήμασταν εκεί. Όλα αυτά πληρώθηκαν από την Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Κάποια άλλη στιγμή, μου ανακοίνωσε ότι το απόγευμα πρόκειται να γίνει ένα πάρτι με κάποια κορίτσια σε βίλα. Όταν είδα τα κορίτσια, που ήταν 18, 19, 20 ετών, κλειδώθηκα στο δωμάτιο. Ήρθε και μου είπε, “Φίλε, τι συμβαίνει με σένα;” «Ότι αυτό μου φαίνεται τρελό. Ότι χάνουμε το μυαλό μας, ότι είστε εδώ με 18χρονα κορίτσια που θα μπορούσαν να είναι κόρες σας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς