20.2 C
Athens

Μητσοτάκης: «Εύχομαι να εγκαινιάσω εγώ το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ» (pics, video)

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ, συναντήθηκε με τον Γιώργο Κούδα και μίλησε για το νέο γήπεδο

Το περίπτερο του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε στο πλαίσιο της περιήγησής του στην 83η ΔΕΘ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και εκεί τον υποδέχθηκαν ο Γιώργος Κούδας, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο βουλευτής του κόμματος, Σταύρος Καλαφάτης και ο πρώην γενικός γραμματέας δημοσίων έργων Στράτος Σιμόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ που επανήλθε στην επικαιρότητα μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Ο Γιώργος Κούδας τόνισε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη ότι εύχεται να εγκαινιάσει ο ίδιος το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

«Σας εύχομαι και πιστεύω ότι στην επόμενη τετραετία που θα είναι έτοιμο το καινούργιο γήπεδο του ΠΑΟΚ, να είστε εσείς που θα το εγκαινιάσετε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, είπε από την πλευρά του, πως θα κάνει ό,τι μπορεί για την υλοποίηση του πρότζεκτ του νέου γηπέδου του συλλόγου, ενώ ευχήθηκε επίσης να είναι αυτός που θα το εγκαινιάσει.

«Θα ήθελα να ευχηθώ στον ΠΑΟΚ καλή δύναμη, καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Το καινούργιο γήπεδο, το οποίο τόσο το χρειάζεται, να είναι ένα γήπεδο κόσμημα, αντάξιο της ιστορίας ενός μεγάλου συλλόγου, αλλά και ένα γήπεδο, το οποίο θα σηματοδοτεί την πορεία του ΠΑΟΚ στο μέλλον. Εύχομαι να είμαι εγώ αυτός που θα έρθει να το εγκαινιάσει. Θα έχετε την αμέριστη στήριξή μας και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. Θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια και ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το γήπεδο που τού αξίζει», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς