25.9 C
Athens

Το φτάνει στα άκρα για μεταγραφή στην Παρί ο Κολό Μουανί, απείχε από την προπόνηση της Άιντραχτ

Στα άκρα τραβάει ο Ραντάλ Κολό Μουανί το σχοινί των σχέσεων του με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, πιέζοντας τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας να τον παραχωρήσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος επιθετικός απείχε από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας, αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αυριανό (31/8) αγώνα του Europa Conference League με τη Λέφσκι Σόφιας και δείχνει ανυποχώρητος στο αίτημά του.

«Ο λόγος τον οποίο επικαλέστηκε για την απουσία του είναι η επιθυμία του να μεταγραφεί σε άλλο σύλλογο, πριν τη λήξη του μεταγραφικού “παραθύρου” την Παρασκευή» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η Αϊντραχτ, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μάρκους Κρέσε, τόνισε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζαμε έναν διαφορετικό Ραντάλ και ξέραμε τον αληθινό χαρακτήρα του. Συμβαίνουν πολλά γύρω του αυτή τη στιγμή που τον οδήγησαν σε αυτή την αντίδραση, η οποία είναι λανθασμένη, όπως ξεκαθαρίσαμε στον ίδιο και το περιβάλλον του. Αυτό που είναι ξεκάθαρο για εμάς είναι ότι η συμπεριφορά αυτή δεν πρόκειται να επηρεάσει σε τίποτα τη δραστηριότητά μας στη μεταγραφική αγορά. Σε τελική ανάλυση, εμείς αποφασίζουμε».

Μιλώντας χθες βράδυ στο γερμανικό Sky, ο Κολό Μουανί δεν έκρυψε την επιθυμία του να μεταγραφεί στην Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε ότι έχει εκφράσει την επιθυμία αυτή στη διοίκηση της Αϊντραχτ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς