17.8 C
Athens

Το «αντίο» του Μπα: «Τιμή μου που φόρεσα τη θρυλική φανέλα, θα είμαι για πάντα Ολυμπιακός»

Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα Ουσεϊνού Μπα: «Νιώθω τιμή που φόρεσα τη θρυλική φανέλα, σας αγαπώ και θα είμαι πάντα Ολυμπιακός»

Στην Μπασακσεχίρ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ανήκει από τη χθεσινή (29/8) ημέρα ο Ουσεϊνού Μπα.

Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σενεγαλέζου στόπερ από τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για οψιόν αγοράς δίχως να γίνει γνωστό το προβλεπόμενο ποσό.

Ο Μπα έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής και με ανάρτηση του στο Instagram ανέφερε πως ήταν τιμή του που φόρεσε τη θρυλική φανέλα της ομάδας και πως θα την υποστηρίζει για πάντα.

Αναλυτικά:

«Αγαπημένη μου οικογένεια του Ολυμπιακού. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αποτυπώσω στο χαρτί όσα σημαίνετε για μένα και όλες τις εκπληκτικές στιγμές που μοιραστήκαμε τα τελευταία χρόνια.

Να ξέρετε πως θα φυλάω σαν θησαυρό στην καρδιά μου κάθε μέρα που πέρασα σε αυτόν τον υπέροχο σύλλογο και να ξέρετε πως πάντα έδινα ό,τι είχα για την ομάδα και τους απίστευτους φιλάθλους μας.

Νιώθω τιμή που φόρεσα τη θρυλική φανέλα του Ολυμπιακού και σας εύχομαι κάθε επιτυχία για τη σεζόν. Σας αγαπώ και θα είμαι πάντα Ολυμπιακός».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ousseynou Ba (@usheynu_ba)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς