21.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Σολμπάκεν, Αμούζου και Πιερότι για την ενίσχυση στα εξτρέμ

Οι Ερυθρόλευκοι εστιάζουν κυρίως σε δύο περιπτώσεις για την ενίσχυση στα επιθετικά τους άκρα - Ποια τα δεδομένα για τους Σολμπάκεν, Πιερότι και Αμούζου που βρίσκονται στη λίστα του Κορδόν

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την περαιτέρω ενίσχυση στην μεσοεπιθετική του γραμμή, με τους Σολμπάκεν, Αμούζου και Πιερότι να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και ψηλότερα από όλους στην ατζέντα του Αντόνιο Κορδόν.

Οι Ερυθρόλευκοι το παλεύουν για να φέρουν στην Ελλάδα έναν εξτρέμ από το πάνω ράφι, ωστόσο για την ώρα βρίσκουν εμπόδια στον δρόμο τους τα οποία και προσπαθούν να υπερβούν.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες οι Πειραιώτες αναζητούν την ιδανική φόρμουλα συνεργασίας τόσο για τον Σολμπάκεν της Ρόμα όσο και για τον Πιερότι, που προστίθεται στη λίστα της λάτιν παρέας του Πειραιά, με τον Αμούζου να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Τα οικονομικά δεδομένα και οι υψηλές απαιτήσεις κυρίως της Άντερλεχτ άλλα και της Κολόν φέρνουν την συνεχή παράταση στις επαφές του Ολυμπιακού για τους δύο εξτρέμ που είχαν ακουστεί σε πρώτη φάση, με την βελγική ομάδα να κοστολογεί τον Αμούζου στα 8 εκατομμύρια ευρώ και τους Αργεντίνους τον Πιερότι στα 4, ενώ αρχικά έδειχναν να συμβιβάζονται με τα 2,5 που είναι και η χρηματιστηριακή του αξία.

Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν έναν ποιοτικό εξτρέμ για το δεξί άκρο, θέλοντας να συμπληρώσουν με τον καλύτερό τρόπο το παζλ των φετινών πολλά υποσχόμενων μεταγραφικών κινήσεών τους. Ο Νορβηγός Σολμπάκεν είναι ένας τέτοιος παίκτης, παίζοντας κατά βάση ως δεξί εξτρέμ (παρότι αριστεροπόδαρος) αλλά και με τη δυνατότητα να αγωνιστεί ως δεύτερος φορ.

Ολυμπιακός: Σε ανοιχτή γραμμή με την «ελληνική» Ρόμα για τον Όλα Σολμπάκεν

Οι πληροφορίες λένε πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη σηκώσει το τηλέφωνο για να έρθει σε επαφή με την ιταλική ομάδα, εκεί που ως γνωστόν το κουμάντο έχει η CEO Λίνα Σουλούκου, πρώην γενική διευθύντρια των Πειραιωτών.

Ο Κορδόν το παλεύει, έχει βάλει για τα καλά στο… μάτι τους τρεις συγκεκριμένους παίκτες και μέσα στις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες, αναμένονται οριστικές εξελίξεις…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς