21.8 C
Athens

Μεΐτέ: Ο στόχος με τον ΠΑΟΚ είναι να παλέψουμε για το πρωτάθλημα

Κι επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από το απόγευμα της Κυριακής ο Σουαλιό Μεϊτέ, ο οποίος αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα στους Θεσσαλονικείς για έναν χρόνο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Δικεφάλου, ο Μεϊτέ έδειξε ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για το επόμενο βήμα της καριέρας του, ενώ ξεκαθάρισε ότι μεγάλος του στόχος με τη νέα του ομάδα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Νιώθω πραγματικά χαρούμενος. Χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα γίνω μέρος της ομάδας και θα ζήσω την εμπειρία. Θέλω να ξεκινήσω όσο πιο γρήγορα.

Μίλησα με τον Τιάγκο Ντάντας, με τον οποίο ήμασταν μαζί στην Μπενφίκα. Μου είπε πολύ καλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, όποτε στο φινάλε επέλεξα τον ΠΑΟΚ. Έχω ακούσει για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Η Θεσσαλονίκη είναι μια καλή πόλη για την οικογένεια μου. Είναι ένα καλό πρότζεκτ.

Τα παιδιά κέρδισαν το πρώτο παιχνίδι με τη Χαρτς, θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια τη φετινή σεζόν και να προκριθούμε στην Ευρώπη. Ο στόχος είναι να παλέψουμε για το πρωτάθλημα”, σημείωσε αρχικά, ενώ εν συνεχεία αναφέρθηκε στο τι να περιμένουν οι φίλοι του Δικεφάλου:

“Είμαι ένας έμπειρος παίκτης, παίζω και με τα δύο πόδια, έχω καλή τεχνική και φυσική κατάσταση. Νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στην ομάδα με την εμπειρία μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ας ξεκινήσουμε μαζί μια σπουδαία σεζόν”.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς