24 C
Athens

Πέλιστερ – Ολυμπιακός 30-27: Ήττα στον τελικό του τουρνουά για τους Ερυθρόλευκους που έπαιξαν με απουσίες

Με τρεις νίκες και μια ήττα από την ισχυρή Πέλιστερ, πρωταθλήτρια Βόρειας Μακεδονίας και ομάδα που συμμετέχει στο Champions League, ολοκλήρωσε την παρουσία της στο διεθνές τουρνουά της Οχρίδα η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 30-27 στον τελικό του τουρνουά από την Πέλιστερ, την οποία κόντραραν στα ίσα παρά τις απουσίες. Χωρίς τους Κάβτσιτς και Δομπρή οι Ερυθρόλευκοι, ενώ ο Μοντόρο που προφυλάχθηκε κόντρα στην Γκόλντεν Αρτ, πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής.

Θετικό το πρόσημο για τους Πειραιώτες σε αυτό το στάδιο προετοιμασίας τους, με τον Νίκο Γραμματικό να τονίζει: «Και στον τελικό, πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση, παρά την κούραση και τους τραυματισμούς που έχουμε. Γενικότερα, είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας στο τουρνουά, αφού μην ξεχνάμε, ότι προερχόμασταν από μια δύσκολη περίοδο με διπλές προπονήσεις κάθε μέρα. Είχαμε κάποια προβλήματα, όμως η μεγάλη εικόνα από το διεθνές τουρνουά ήταν θετική. Παίξαμε, σήμερα, απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Champions League. Αύριο, επιστρέφουμε στην Ελλάδα και από τη Δευτέρα, θα ξεκινήσουμε και πάλι τη δουλειά, με το κεφάλι κάτω. Θέλουμε να φτιάξουμε μια σκληρή ομάδα, ώστε να διεκδικήσουμε όλα τα τρόπαια».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Κοτανίδης, Τζηράς 5, Καραμπουρνιώτης, Παπαβασίλης 2, Βίντα 5, Τζίμπουλας 1, Βαμβακάρης, Παπαντωνόπουλος, Σλίσκοβιτς 4, Τσιγαρίδας 2, Πασσιάς, Μοντόρο 2, Σλαβούλιτσα 1, Μιχαηλίδης, Σάββας 5

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς