18.8 C
Athens

Serie A: Εύκολα την Τορίνο η Μίλαν, ήττα για τις απογοητευτικές Αταλάντα και Ρόμα (hls)

Θύματα έκπληξης έπεσαν Ρόμα και Αταλάντα που ηττήθηκαν εκτός έδρας με απογοητευτικές εμφανίσεις - Τεσσάρα για την ανεβασμένη Μίλαν

Ένα εύκολο βράδυ είχε η Μίλαν απέναντι στην Τορίνο (4-1) κάνοντας το 2 στα 2 στη φετινή Serie A. Ο Κρίστιαν Πούλισικ έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά την καριέρα του στη Μίλαν, πετυχαίνοντας το δεύτερο του γκολ σε δύο παιχνίδια.

Ο Αμερικανός έδωσε προβάδισμα στο 33′, με την Τορίνο ωστόσο να ισοφαρίζει τρία λεπτά αργότερα με τον Σχίουρς. Παρόλο που έμεναν λίγα λεπτά για το τέλος του ημιχρόνου η Μίλαν κατάφερε να πάει με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζιρού που έδωσε ξανά προβάδισμα στο 43′ και γκολ του Τέο Ερναντέζ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Ο Γάλλος επιθετικός έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 65′ με δεύτερο εύστοχο πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Η Μόντσα είχε εύκολη δουλειά κόντρα στην Έμπολι την οποία και κέρδισε με 2-0. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Κολπάνι που άνοιξε το σκορ με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή στο 45′. Ο ίδιος παίκτης στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου διαμόρφωσε με το κεφάλι το τελικό 2-0.

Αταλάντα και Ρόμα έπεσαν θύματα έκπληξης από Φροζινόνε και Βερόνα αντίστοιχα. Στο ματς που προηγήθηκε χρονικά, η Φροζινόνε σόκαρε τους φιλοξενουμένους παίρνοντας προβάδισμα με 2-0 στα πρώτα 25 λεπτά, με την Αταλάντα το μόνο που καταφέρνει είναι να μειώσει με τον Ζαπάτα στο 56′.

Η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν και πάλι απογοητευτική μετά την εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στη Σαλερνιτάνα και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με 2-1 από τη Βερόνα.

Οι γηπεδούχοι πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 2-0 χάρη σε γκολ του Χαρουί στο 5′ και του Ενγκονζέ στις καθυστερήσεις και το μόνο που κατάφερε η Ρόμα ήταν να μειώσει στο 56′ με το πρώτο γκολ του Αουάρ με τη φανέλα της ομάδας. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έπαιξαν και με παίκτη λιγότερο από το 84′ και μετά, καθώς ο Χέιν είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Το φάουλ που οδήγησε στην αποβολή εκτέλεσε ο Πελεγκρίνι, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Παρά και τα 10 λεπτά καθυστερήσεων η Ρόμα δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 26/8

Μόντσα – Έμπολι 2-0 (45′, 53′ Κολπάνι)

 

Φροζινόνε – Αταλάντα 2-1 (5′ Χαρουί, 24′ Μοντερίζι / 56′ Σαπάτα)

 

Βερόνα – Ρόμα 2-1 (4′ Ντουάντα, 45+3′ Ενγκονζέ / 56′ Αουάρ)

 

Μίλαν – Τορίνο 4-1 (33′ Πούλισικ, 43′ πεν, 65′ πεν. Ζιρού, 45+2′ Ερναντέζ / 36′ Σχίουρς)

 

Κυριακή 27/8

Γιουβέντους – Μπολόνια (19:30)

Φιορεντίνα – Λέτσε (19:30)

Λάτσιο – Τζένοα (21:45)

Νάπολι – Σασουόλο (21:45)

Δευτέρα 28/8

Σαλερνιτάνα – Ουντινέζε (19:30)

Κάλιαρι – Ίντερ (21:45)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς