18.7 C
Athens

Nέα σοκαριστικά στοιχεία για την γυναίκα που βιάστηκε και βρέθηκε μισοπεθαμένη στο Ζεφύρι

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας • Τι ερευνά η Αστυνομία

Ημιθανής στην άκρη του δρόμου για δύο ημέρες βρισκόταν η γυναίκα που βιάστηκε στο Ζεφύρι, προτού την βρουν περαστικοί που ειδοποίησαν ΕΚΑΒ και Αστυνομία, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και είναι σοκαριστικά.

Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Την ανατριχιαστική αυτή υπόθεση ερευνά με μυστικότητα η Ασφάλεια Αττικής. Η γυναίκα εντοπίστηκε από διερχόμενους στην άκρη του δρόμου σε κωματώδη κατάσταση, χωρίς να φέρει πάνω της στοιχεία ή να είναι σε θέση να μιλήσει.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ μετεφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας και στη συνέχεια στο Κρατικό της Νίκαιας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή. Μάλιστα, την γυναίκα εξέτασε ιατροδικαστής ο οποίος και πιστοποίησε πως είχε βιαστεί (φύσει και παρά φύσει). Επισήμανε δε πως δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις, ούτε έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού, ωστόσο έχει βιαστεί με πρωτοφανή αγριότητα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν σε πρώτη φάση να διαπιστώσουν τα στοιχεία της γυναίκας προκειμένου να εντοπίσουν συγγενείς της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανότατα αλλοδαπή 25-30 χρόνων.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, η γυναίκα εντοπίστηκε περίπου τα μεσάνυχτα της 12ης Σεπτεμβρίου και διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και από εκεί, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της στο Κρατικό της Νίκαιας όπου υπήρχε κρεβάτι στην Εντατική. Η αστυνομία έκανε έλεγχο στα αποτυπώματά της, αλλά δεν έχει σημανθεί και έτσι δεν κατάφερε να φτάσει στην ταυτότητά της. Παράλληλα, δεν έχει γίνει δήλωση εξαφάνισης για γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της και περισσότερο αυτός είναι ο λόγος που εικάζεται πως είναι αλλοδαπή.

Εχει κόκκινα μαλλιά και τατουάζ

Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα, προκειμένου να διαπιστώσουν την ταυτότητά της γυναίκας, καθώς δεν έφερε πάνω της χαρτιά. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να βρουν κάτι, αφού η άγνωστη γυναίκα δεν είναι σεσημασμένη.

Αυτό που εκτιμούν είναι πως είναι περίπου 25-30 ετών, πιθανότατα Ρομά από τη Βουλγαρία ή την Ρουμανία. Εχει βαμμένα κόκκινα μαλλιά, ενώ στη δεξιά κλείδα έχει «χτυπημένο» τατουάζ με γράμματα και μικρά σύμβολα.

Aρχικά νόμιζαν ότι είναι ναρκομανής

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι είναι ναρκομανής και βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, όμως η ενδελεχής εξέταση από τον ιατροδικαστή αποκάλυψε ότι κάποιοι την είχαν ναρκώσει προκειμένου για να την κακοποιήσουν σεξουαλικά, ενώ η ίδια η κοπέλα δεν είχε επάνω της σημάδια που να προδίδουν ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Τα χέρια της ήταν καθαρά, δεν έφερε κανένα σημάδι τρυπήματος από σύριγγες και μάλιστα όπως είπε ο ιατροδικαστής ακόμα και το τατουάζ που έφερε στη δεξιά κλείδα ήταν ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο τατουάζ. Παράλληλα, εξαιρετικά προσεγμένα έδειχναν και τα ρούχα που φορούσε.

Έχει ήδη ληφθεί DNA από τα νύχια και το σώμα της και αίμα, από την άτυχη κοπέλα και τα δείγματα έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για εξέταση, ενώ αυτό που εκτιμάται είναι ότι το θύμα βιάστηκε αλλού (πιθανότατα διαδοχικά, από πολλά άτομα) και στη συνέχεια «πετάχτηκε» από τους δράστες σε άλλο σημείο, για να εξαφανιστούν όλα τα ίχνη που θα μπορούσαν να «καρφώσουν» την ταυτότητά τους.

Τέλος, εξετάζεται και υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής σε μια προσπάθεια οι αστυνομικοί να αντλήσουν στοιχεία και από αυτό το πεδίο ερευνών.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς